SuperOffice CRM är enkelt, lätt och kraftfullt CRM

SuperOffice Sales & Marketing är utformad för att ge dig en fullständig bild av dina kundkontakter och stödjer alla era viktiga verksamhetsprocesser inom försäljning och marknadsföring. Det är ett extremt kraftfullt CRM-verktyg som är mycket användarvänligt och enkelt att förstå. Verktyget hjälper din organisation att arbeta snabbare och smartare än tidigare. SuperOffice är det bästa verktyget för att hålla ordning på information och stänga affärer snabbare. SuperOffice stödjer alla verksamhetsprocesser; från försäljning och marknadsföring till kundservice.

Programvaran innehåller alla funktioner och processtöd som ditt team behöver för att kunna hantera kontakter, bygga starkare relationer och uppnå era mål. Kontaktdatabasen lagrar all din värdefulla kundinformation på ett ställe. Det är lätt att använda, lätt att uppdatera och lätt att hantera.

Se all viktig information om ett företag eller en kund på en skärm. Med bara ett klick kan du komma åt kontaktinformationen, köpa information, försäljningsmöjligheter och kundens support behov. SuperOffice Sales & Marketing ger alla i din verksamhet en 360° vy över era kunder från försäljning till marknad och till kundservice.