Tehosta myyntiäsi sähköpostimarkkinoinnilla  

Sähköpostimarkkinointi ja viestiä vakuuttavasti tukeva uutiskirjeen ulkoasu ovat olennainen apu markkinoinnissa ja tiedottamisessa. Uutiskirje on tehokas, henkilökohtainen ja mitattava viestintäkeino.

 

Sähköpostimarkkinointi sopii mm. asiakasviestintään, jäsenviestintään tai uusasiakashankintaan. Se on helpompaa kuin uskotkaan ja lisäksi erittäin kustannustehokasta! Sähköpostimarkkinointi onnistuu parhaiten silloin, kun viestisi on tarkasti kohdennettu ja sisältö on vastaanottajia kiinnostavaa. Sähköposteja luetaan nykyään erityyppisten päätelaitteiden avulla.

 

eMarketeer – markkinoinnin automaatiojärjestelmän mallipohjat skaalautuvat erilaisille näytöille, oli kyseessä älypuhelin tai pöytäkone. Tämä tehostaa sähköpostimarkkinointisi toimivuutta entisestään. On hyvä muistaa, että onnistunut uutiskirjeviestintä vaatii usein pitkäjänteistä tekemistä ja jatkuvuutta.

eMarketeer – markkinoinnin automaatiojärjestelmällä tehostat sähköpostimarkkinointiasi ja tavoitat asiakkaasi

eMarketeerin sähköpostimarkkinointi tarjoaa käyttöösi tehokkaat ja helppokäyttöiset toiminnot, joiden avulla suoriudut helposti näyttävien uutiskirjeiden laatimisesta, kohdentamisesta ja lähettämisestä. Ohjelmisto sisältää valmiita viestipohjia. Niistä voit valita kätevästi yrityskuvaasi ja tarpeisiisi parhaiten sopivan viestipohjan. Halutessasi voit myös luoda omat viestipohjat, jotka varmistavat yritysilmeen välittymisen sähköpostimarkkinoinnissa.

 

eMarketeer auttaa sinua tavoittamaan asiakkaasi useita eri kanavia pitkin, myös mobiilisovellusten avulla. Sovellusten avulla voit palvella asiakkaitasi paremmin ja helpottaa yhteydenpitoa.

 

eMarketeerilla lähetetyt sähköpostit ja uutiskirjeet tavoittavat asiakkaasi poikkeuksellisen hyvin. Se myös lisää luotettavuuttasi lähettäjänä, läpäisee tehokkaasti roskapostisuodattimia ja auttaa estämään muita käyttämästä domain-nimeäsi osoitteena. eMarketeer auttaa sinua suojaamaan yritystäsi ja tuotemerkkiäsi väärinkäytöksiltä ja tietojen kalastelulta.

 

Markkinoinnin automaatio tukee myynnin prosesseja, auttaa asiakashankinnassa ja tehostaa digitaalista markkinointia

Säästä aikaasi ja tehosta asiakashankintaasi automatisoimalla liidien kerääminen esimerkiksi eMarketeer -markkinoinnin automaatiojärjestelmän avulla.

 

  • Markkinoinnin automaatio tehostaa myynnin toimia ja parantaa asiakaskokemusta.
  • Markkinoinnin automaatio tukee markkinoinnin ja myynnin prosesseja asiakashankinnassa ja nykyisten asiakkaiden hoidossa.
  • Voit automatisoida työaikaa vieviä rutiinitöitä.
  • Markkinoinnin automaatiolla kohdennat myös personoidun viestinnän sisältöineen juuri oikeaan aikaan.
  • Markkinoinnin automaation avulla optimoit markkinointisi tehokkuuden ja luot tuotteillesi ja palveluillesi kustomoidun, huipputehokkaan markkinointikoneiston.

 

Toimivilla työkaluilla säästät aikaa, vaivaa ja rahaa sekä parannat myyntiäsi oleellisesti! Markkinoinnin automaatiojärjestelmän avulla myös digitaalinen markkinointi saa uutta buustia.

 

Lue aiemmasta blogistamme lisää siitä, miten järjestät markkinoinnin automaation tehokkaasti pk-yrityksessäsi.

 

Hankkiessasi eMarketeerin DB-Managerin kautta sisältyy siihen suomenkielinen tuki ja koulutusmahdollisuus.

Kirjoittajavieras

Lämna en kommentar