2020 Fusion 3.0 uudet ominaisuudet

Posted · Add Comment

Suunnittelun uusi ulottuvuus

2020 Fusion V3.0 tarjoaa suunnittelijoille joustavuutta ja helppokäyttöisyyttä visuaalisesti näyttävien grafiikoiden renderöintiin.

Asemointi ja drag&drop perspektiivinäkymässä

Suunnittelijat voivat nyt raahata ja pudottaa valmistajien tuotteita, sisältäen ikkunat, ovet ja niches suoraan luettelon tuotepaletista perspektiivinäkymään. 2020 Fusion 3.0 versiossa suunnittelijat voivat myös nopeasti asemoida suunnitelmassa olevat tuotteet perspektiivinäkymässä. Tämä tekee lopullisen asemoinnin helpommaksi ja nopeammaksi.

Vaihda tai lisää uusi taustakuva helposti

Taustakuvan lisääminen tai vaihtaminen on nyt helpompaa 2020 Fusion 3.0 versiossa kun se voidaan valita itsenäisesti. Yksilölliset taustakuvat voi valita vapaasti näkymäkohtaisesti (pohjakuva, elevation ja perspektiivi) ja ne näytetään kaikissa renderöinneissä ilman että niitä tarvitsee uudelleen asettaa. Esikatselut käytössä olevista taustakuvista on helposti saatavilla sille varatusta gallery-toiminnosta valintanauhan Näytä-tabissa.

Uudet panoraama taustakuvat

Panoraama (HDR) taustakuvat lukuisina eri kuvatyyppeinä ja -formaatteina. Jaa helposti uudet panoraama taustakuvat jotka tarjoavat todellisen 3D esityksen siitä, mitä ikkunasta voi nähdä, kun käyttäjä vaihtaa kuvakulmaa suunnitelmassa. Kuten tavallisissa taustakuvissa, suunnittelijat voivat valita suuresta joukosta panoraama taustakuvia jotka ovat saatavilla 2020 Fusion luetteloissa tai käyttää omia kuvia.

Uusi navigaatiomalli

2020 Fusion 3.0 versio käytttä nyt yhtä, integroitua navigaatiomallia. Integroitu malli helpottaa ja nopeuttaa suunnittelijan työtä kun suunnitelmaa esitellään asiakkaalle perspektiivinäkymässä. Käyttäjät voivat kävellä, katsella ympärilleen ja kierrellä suunnitelmassa käyttäen shift-ctrl -näppäinyhdistelmiä samalla kun hiirtä liikutetaan. Navigaatioikoni muuttuu automaattisesti sen mukaan mikä moodi on käytössä.

Synkronoidun näkymän lisätoiminnot

2020 Fusion suunnittelu ja esitys näkymiä on kehitetty siten että niissä voi nyt jakaa saman navigointi liikehdinnän synkronoidusti. Synkronisointi näissä näkymissä antaa suunnittelijalle varmuuden että asiakas näkee tarkalleen saman matkan esittelynäytöllä kuin mitä näkyy suunnittelunäytöllä.

Valmis hankkimaan Fusionin?

Jäikö kysyttävää? Olethan yhdeydessä niin autamme sinua ja vastaamme kysymyksiisi.

2020 Fusion

2020 Fusion sisältää paljon huikeita ominaisuuksia. Lue niistä lisää Fusion 2020 -tuotesivulta.