Kerää kontaktisi aktiviteetit automaattisesti kontaktikortille

Voit katsoa suoraan kontaktikortilta kontaktisi aktiviteetteja. Seuraamasi aktiviteettityypit kuten verkkosivuvierailut, sähköpostit ja verkkolomakkeet näkyvät aikajanalla. Voit myös porautua verkkolomakkeiden vastauksiin klikkaamalla haluttua verkkolomaketta.

1
2

Anna eMarketeerin tallettaa aktiviteetit suoraan SuperOfficeen

Voit valjastaa eMarketeerin kirjaamaan hyödylliset kirjaukset suoraan SuperOfficen toiminnot välilehdelle automaattisesti, kun asiakkaasi tai prospektisi klikkailee esimerkiksi lähettämäsi uutiskirjeen linkkejä. Samalla tavalla voit ottaa SuperOfficeen vaikka halutun projektin alle tiettyyn tapahtumaan ilmoittautuneet henkilöt automaattisesti. Näin SuperOfficeesi kertyy arvokasta tietoa asiakkaidesi ja muiden tärkeiden sidosryhmien toimista ja mieltymyksistä arvokasta tietoa ilman, että sinun tarvitsee itse syöttää tietoja järjestelmään. Lue lisää eMarketeerista.

Lisää SuperOfficen toiminnallisuutta eMarketeerin avulla

Alla olevassa esimerkissä on eMarketeerilla tehty lomake, joka näkyy SuperOfficen minikortissa oikealla. Voit ruksia helposti vaikka lähetettävän materiaalin ja painaa lähetä nappia, jolloin haluamasi materiaali tai toimenpiteet tehdään automaattisesti aktiiviselle kontaktille. Kun viet kohdistimen seuraavalle kontaktille voit jälleen ruksia halutut toimenpiteet eikä sinun tarvitse kirjoittaa sähköpostiosoitteita tms.

3
4

Automatisoi vaikka koko markkinointiprosessisi

Voit valjastaa eMarketeerin palvelemaan asiakkaitasi ja hoivaamaan liidejäsi. Voit vaikka ajastaa uutiskirjeiden, tarjousten, tiedotteiden ja muun markkinointiviestinnän tapahtumaan juuri oikeaan aikaan. Liidien hoivaus onnistuu siinä tahdissa, kun liidisi ovat siihen valmiita. Voit lähettää lisätietoja aiempien klikkausten ja verkkolomakevastausten perusteella ja lopulta vaikka kirjata suoraan myynnin SuperOfficeen automaattisesti.