Ikkuna-, ovi- ja parveketehtaan toiminnanohjausjärjestelmä

WinPlan tuoteperhe on ikkuna-, ovi- ja parveketeollisuuden tarpeisiin kehitetty toiminnanohjausjärjestelmä (ERP). Järjestelmää käyttävät myös tilanjakoratkaisuja valmistavat yritykset.

Tarjoamme käyttöösi yli 35 vuoden syvällisen toimialatuntemuksen. WinPlan ERP on pitkän tuotekehitystyön tulos ja järjestelmää kehitetään jatkuvasti aktiivisesti yhdessä asiakkaidemme kanssa.

WinPlan ERP parantaa asiakkaidemme tehokkuutta, tuottavuutta ja kannattavuutta. WinPlanilla voit optimoida operatiiviset toiminnot ja automatisoida rutiinit. Näin sinulla jää enemmän aikaa omaan ydinliiketoimintaan ja sen kehittämiseen.

WinPlan ERP toiminnanohjausjärjestelmä
1

Kattava toiminnallisuus

WinPlan-ohjelmisto on modulaarinen ja tarvittava kokonaisuus voidaan määrittää asiakkaan tarpeiden mukaan. WinPlanilla hoidetaan mm. tarjouslaskenta ja tilaustenkäsittely, tuotekonfigurointi, myynnin ohjaus, tuotannonohjaus, materiaalihallinto, logistiikka, lähetys, laskutus, asennustoiminta, raportointi ja tilaukset tavarantoimittajille. Löydät järjestelmän tarkemman kuvauksen esittely-sivulla. Voit myös jättää yhteydenottopyynnön niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian ja kerromme lisää.

Ammattilaisen työkalu

WinPlan ERP on suunniteltu ikkuna- ja oviteollisuuden ammattilaisille. Pitkän kehitystyön tuloksena WinPlan tuoteperhe sisältää poikkeuksellisen laajan valikoiman ominaisuuksia, jotka parantavat kilpailukykyäsi oli asiakkaasi omakotitalorakentaja, remontoija, talovalmistaja, taloyhtiö tai rakennusteollisuus.

Lukuisat tarkistukset ja havainnollisuus vähentävät inhimillisiä virheitä. Esimerkiksi tarjousta syötettäessä näet tarjottavasta tuotteesta kuvan, jossa on tyypit, mitat, profiilit, jakopuut, helat, kätisyydet ja tarvikkeet niille määritellyillä paikoillaan. Tarjousvaiheessa lisätyt tiedot siirtyvät sujuvasti järjestelmässä eteenpäin tuotantoon, laskutukseen ja lähetystoimintoihin.

3

Kokonaisvaltainen toimialaratkaisu

WinPlan ERP on kattava ikkuna- ja ovitehtaan kokonaisjärjestelmä aina tarjouslaskennasta tuotantoon, lähetykseen ja jälkimarkkinointiin asti. Ohjelmisto sisältää kaikki alan vaatimat erityisominaisuudet.

WinPlan sisältää mm. kustannus- ja hinnastopohjaisen tarjouslaskennan, kuvalliset tarjoukset ja tilausvahvistukset asiakkaalle, raportoinnin tarjous- ja tilauskannasta, työpaperit, työstökoneohjaukset, varastonvalvonnan, ostotilaukset, tuotannon sarjoituksen, tehtaan kuormituslaskennan, lähetystoiminnot, laskutuksen ja asennustoiminnan hallinnan.

Joustavasti skaalautuva

WinPlan ERP sopii niin pienille kuin suurillekin yrityksille. Ohjelmisto on modulaarinen ja voit hankkia tai vuokrata käyttöösi tarpeitasi vastaavat osakokonaisuudet. WinPlanin roolipohjaiset näytöt helpottavat ohjelman käyttöä.

WinPlanilla voit hoitaa mm. tuotteiden tarjouslaskennan, tarjoukset ja tilausvahvistukset, myynninohjauksen, tuotannonohjauksen, kuormituslaskennan, varastonhallinnan, ostotilaukset, lähetystoiminnot, asennustoiminnot, laskutuksen, raportoinnin ja tilaukset tavarantoimittajille. WinPlan ERP on laajennettavissa tarpeidesi mukaan.

4
5

Reaaliaikaiseen tietoon perustuva päätöksenteko

WinPlanilla hallitset tehokkaasti ja joustavasti yrityksesi tilaus-toimitusketjua. Tuotannonsuunnittelun avulla saat lyhennettyä läpimenoaikoja ja samalla parannat toimitusnopeutta ja toimitusvarmuutta. Tietosi on yhdessä paikassa ja voit tehdä päätöksiä helposti pohjautuen ajantasaiseen ja oikeaan tietoon. Kattava ratkaisu mahdollistaa tiedonvälityksen koko arvoketjun kesken reaaliajassa. Voit myös reagoida muuttuneisiin tilanteisiin tarvittaessa nopeasti.

Kuormitusseurannan avulla olet jatkuvasti selvillä tuotantolinjojen kuormituksesta ja voit tarvittaessa muuttaa töiden keskinäistä työjärjestystä. Ajantasainen ja ennakoiva tieto materiaalitarpeista auttaa vähentämään yritykseen sitoutuneen käyttöpääoman määrää.

Suomen markkinajohtaja

WinPlan toiminnanohjausjärjestelmää käytetään laajasti Suomessa ja Ruotsissa. Lisäksi WinPlan käyttäjiä löytyy Virosta, Englannista ja Venäjältä. Asiakkainamme on pieniä ja keskisuuria sekä isoja useassa maassa toimivia ikkuna- ja ovivalmistajia. Asiakkaitamme ovat mm. Skaala, Inwido, Mockfjärds Fönstermästaren, Tiivi, Eskopuu, Leiab Fönster, Morgana, H-Fönstret, Morupsfönster, Odenfönster, Vinäs Fönsterindustri, RA Fönsterdesign, Wåhlstedt Trading, Elme Fönster, Wimmerby Fönstersnickerier, Klas1, Lasivuorimaa, Iin Puunjalostus, Finak, Kuhmon Ikkuna, Maximalfönster, HR Ikkunat Ruhkala, Lepolan Puusepät, Virkkalan Puunjalostus, Tammert Investment, Joutsenon Puutyö, Puusepänliike Puukas, Twinwood ja Artopine.

Yrityksemme pitkä historia ja syvällinen toimialaosaaminen tekevät meistä kumppanin, joka huolehtii asiakkaistaan nyt ja tulevaisuudessa.

2
7

Kansainvälinen

WinPlania käytetään Suomen lisäksi useassa eri maassa. Kielivaihtoehtoina ovat suomi, ruotsi, englanti, viro ja venäjä. Ohjelmistoa käytetään käyttäjän kielellä ja asiakkaan dokumentit tulostetaan asiakkaan kielellä. WinPlan ERP voidaan laajentaa ulkomailla olevaan tytäryhtiöön tai yksittäiselle myyjälle, jolloin kaikki käyttävät samaa järjestelmää.

Vientikauppaa tukevat myös valuutankäsittelytoiminto sekä monipuolinen tuoterakenne, johon voidaan tallentaa myös erilliset vientituotteet.

Tutustu myös monille muille toimialoille sopivaan FuturaPlan ERP toiminnanohjausjärjestelmään.

WinPlan Lite – liikkuville myyjille

WinPlan Lite on myyjän työkalu. Käyttö ei edellytä internet-yhteyttä tehtaan järjestelmään. Valmiiden tilausten siirto tehtaan järjestelmään ja tehtaalta tulevien päivitysten siirto myyjälle on tehty helpoksi.

 

  • Offline käyttö
  • Hinnastojen ja tuoterakenteiden päivitys tehtaan järjestelmästä
  • Tilausten siirto tehtaalle
  • Paikkariippumattomuus
20
9

Toimialaosaaminen tuo kustannustehokkuutta

Yrityksemme vahva toimialaosaaminen varmistaa asiakkaallemme tarpeisiin sopivan ja kustannustehokkaan ratkaisun. Tunnemme hyvin ikkuna- ja ovitehtaan toimintaympäristön sekä toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönoton läpiviennin haasteet. Yhteistyö kanssamme on helppoa, sillä puhumme asiakkaidemme kanssa samaa kieltä. Meille tapitusmitat, sormiliitokset, smyygit, kyntemitat ja huullokset ovat tuttuja termejä.

Huolehdimme aina toimittamamme järjestelmän asentamisesta ja asiakkaan vastuuhenkilöiden kouluttamisesta. Käyttöönottovaiheessa ja sen jälkeen ammattitaitoinen asiakastukemme palvelee käyttöön liittyvissä kysymyksissä

Konsultointi- ja koulutuspalvelumme ovat käytettävissä käyttöönottovaiheen jälkeen. Toteutamme järjestelmään myös asiakaskohtaisia räätälöintejä. Räätälöinnit perustuvat yleensä asiakkaan liiketoiminnassa oleviin erityistarpeisiin, joihin voidaan hakea yhdessä toimintaa tehostavia ratkaisuja.