WinPlan ERP toiminnanohjausjärjestelmä

Ikkuna- ja ovitehtaan toiminnanohjausjärjestelmä

windows

WinPlan on ikkuna- ja oviteollisuuden tarpeisiin kehitetty toiminnanohjausjärjestelmä (ERP). Järjestelmää käyttävät myös tilanjakoratkaisuja valmistavat yritykset. Tarjoamme käyttöösi yli 30 vuoden syvällisen toimialatuntemuksen. WinPlan ERP on pitkän tuotekehitystyön tulos ja järjestelmää kehitetään jatkuvasti aktiivisesti yhdessä asiakkaidemme kanssa. WinPlan ERP parantaa asiakkaidemme tehokkuutta, tuottavuutta ja kannattavuutta. WinPlanilla voit optimoida operatiiviset toiminnot ja automatisoida rutiinit. Näin sinulla jää enemmän aikaa omaan ydinliiketoimintaan ja sen kehittämiseen.

WinPlan-ohjelmisto on modulaarinen ja tarvittava kokonaisuus voidaan määrittää asiakkaan tarpeiden mukaan. WinPlanilla hoidetaan mm. tarjouslaskenta ja tilaustenkäsittely, tuotekonfigurointi, myynnin ohjaus, tuotannonohjaus, materiaalihallinto, logistiikka, lähetys, laskutus, asennustoiminta, raportointi ja tilaukset tavarantoimittajille. Lue tarkempi kuvaus esittely-sivulla.


Suomen markkinajohtaja

kuvitus_kehitys

WinPlania käytetään laajasti Suomessa ja Ruotsissa. Lisäksi WinPlan käyttäjiä löytyy Virosta, Englannista ja Venäjältä. Asiakkainamme on pieniä ja keskisuuria sekä isoja useassa maassa toimivia ikkuna- ja ovivalmistajia. Asiakkaitamme ovat mm. Skaala, Inwido, Mockfjärds Fönstermästaren, Tiivi, Eskopuu, Leiab Fönster, Morgana, H-Fönstret, Morupsfönster, Odenfönster, Vinäs Fönsterindustri, RA Fönsterdesign, Lasivuorimaa, Iin Puunjalostus, Finak, Kuhmon Ikkuna, Maximalfönster, HR Ikkunat Ruhkala, Lepolan Puusepät, Virkkalan Puunjalostus, Tammert Investment, Joutsenon Puutyö, Twinwood ja Artopine.

Yrityksemme pitkä historia ja syvällinen toimialaosaaminen tekevät meistä kumppanin, joka huolehtii asiakkaistaan nyt ja tulevaisuudessa.

Reaaliaikaiseen tietoon perustuva päätöksenteko

WinPlanilla hallitset tehokkaasti ja joustavasti yrityksesi tilaus-toimitusketjua. Tuotannonsuunnittelun avulla saat lyhennettyä läpimenoaikoja ja samalla parannat toimitusnopeutta ja toimitusvarmuutta. Tietosi on yhdessä paikassa ja voit tehdä päätöksiä helposti pohjautuen ajantasaiseen ja oikeaan tietoon. Kattava ratkaisu mahdollistaa tiedonvälityksen koko arvoketjun kesken reaaliajassa. Voit myös reagoida muuttuneisiin tilanteisiin tarvittaessa nopeasti.

Kuormitusseurannan avulla olet jatkuvasti selvillä tuotantolinjojen kuormituksesta ja voit tarvittaessa muuttaa töiden keskinäistä työjärjestystä. Ajantasainen ja ennakoiva tieto materiaalitarpeista auttaa vähentämään yriykseen sitoutuneen käyttöpääoman määrää.

Kokonaisvaltainen toimialaratkaisu

WinPlan ERP on kattava ikkuna- ja ovitehtaan kokonaisjärjestelmä aina tarjouslaskennasta tuotantoon, lähetykseen ja jälkimarkkinointiin asti. WinPlan sisältää kaikki alan vaatimat erityisominaisuudet.

WinPlan sisältää mm. kustannus- ja hinnastopohjaisen tarjouslaskennan, kuvalliset tarjoukset ja tilausvahvistukset asiakkaalle, raportoinnin tarjous- ja tilauskannasta, työpaperit, työstökoneohjaukset, varastonvalvonnan, ostotilaukset, tuotannon sarjoituksen, tehtaan kuormituslaskennan, lähetystoiminnot, laskutuksen ja asennustoiminnan hallinnan. Tutustu WinPlanin eri osakokonaisuuksiin tarkemmin esittely-sivulla.

Ammattilaisen työkalu

kuvitus_ok_button

WinPlan ERP on suunniteltu ikkuna- ja oviteollisuuden ammattilaisille. Pitkän kehitystyön tuloksena WinPlan sisältää poikkeuksellisen laajan valikoiman ominaisuuksia, jotka parantavat kilpailukykyäsi oli asiakkaasi omakotitalorakentaja, remontoija, talovalmistaja, taloyhtiö tai rakennusteollisuus.

Lukuisat tarkistukset ja havainnollisuus vähentävät inhimillisiä virheitä. Esimerkiksi tarjousta syötettäessä näet tarjottavasta tuotteesta kuvan, jossa on tyypit, mitat, profiilit, jakopuut, helat, kätisyydet ja tarvikkeet niille määritellyillä paikoillaan. Tarjousvaiheessa lisätyt tiedot siirtyvät sujuvasti järjestelmässä eteenpäin tuotantoon, laskutukseen ja lähetystoimintoihin.

Joustavasti skaalautuva

skaalautuva2

WinPlan ERP sopii niin pienille kuin suurillekin yrityksille. Ohjelmisto on modulaarinen ja voit hankkia tai vuokrata käyttöösi tarpeitasi vastaavat osakokonaisuudet.

WinPlanilla voit hoitaa mm. tuotteiden tarjouslaskennan, tarjoukset ja tilausvahvistukset, myynninohjauksen, tuotannonohjauksen, kuormituslaskennan, varastonhallinnan, ostotilaukset, lähetystoiminnot, laskutuksen, raportoinnin ja tilaukset tavarantoimittajille. WinPlan ERP on laajennettavissa tarpeidesi mukaan.

Kansainvälinen

WinPlania käytetään Suomen lisäksi useassa eri maassa. Kielivaihtoehtoina ovat suomi, ruotsi, englanti, viro ja venäjä. Käyttöliittymää käytetään käyttäjän kielellä ja asiakkaan dokumentit tulostetaan asiakkaan kielellä. WinPlan ERP voidaan laajentaa ulkomailla olevaan tytäryhtiöön tai yksittäiselle myyjälle, jolloin kaikki käyttävät samaa järjestelmää.

Vientikauppaa tukevat myös valuutankäsittelytoiminto sekä monipuolinen tuoterakenne, johon voidaan tallentaa myös erilliset vientituotteet.

Tutustu myös monille muille toimialoille sopivaan FuturaPlan ERP toiminnanohjausjärjestelmään.