Mitä markkinoinnin automaatio oikein on?

Markkinoinnin automaation päätavoitteena on yleensä lämpimien liidien tuottaminen myynnille tehokkaasti. Automaatio voi sisältää monia erilaisia taktisia toimia, jotka vievät kohderyhmää kohti päätavoitetta. Markkinoinnin automaation avulla voit esimerkiksi lähettää sähköpostin tai tekstiviestin. Ennen kunkin automaation luomista on tärkeä määrittää, mitä haluat saavuttaa kyseisellä automaatiolla. Haluatko saada lisää tilaajia uutiskirjeellesi, lisää osallistujia tapahtumaasi tai vaikkapa asiakkaan mielipiteen johonkin kysymykseen?

Markkinoinnin automaatioon kuuluu jatkuva kehittäminen ja parantaminen. Tarkan analytiikan avulla voit seurata ja mitata markkinoinnin automaation tuloksia ja kehittää automaatioita jatkuvasti. Seuraa automaation tuloksellisuutta ja optimoi automaatiota niin, että se palvelee paremmin tavoitteen toteutumista. Analytiikkaa hyödyntämällä näet, mikä toimii ja mikä ei ja voit tehdä sen pohjalta muutoksia.

1
2

eMarketeerilla tavoitat kohderyhmäsi tehokkaasti

eMarketeer auttaa sinua tavoittamaan asiakkaasi useita eri kanavia pitkin. Alla olevan kuvan kanavien lisäksi tavoitat kohderyhmäsi myös mobiilisovellusten avulla. Voit luoda eMarketeerilla omia älypuhelinsovelluksia helposti ilman ohjelmointitaitoja ja sovellusten avulla voit palvella asiakkaitasi paremmin ja helpottaa yhteydenpitoa asiakkaisiin.

Sähköpostisi tavoittavat myös asiakkaasi todennäköisemmin, koska eMarketeerilla lähetettyjen sähköpostien toimitusvarmuus on poikkeuksellisen hyvä.

eMarketeer markkinoinnin automaatio palvelun hinnat

Quae sunt igitur communia vobis cum antiquis, iis sic utamur quasi concessis; Haec dicuntur inconstantissime. Qui autem de summo bono dissentit de tota philosophiae ratione dissentit. Illa argumenta propria videamus, cur omnia sint paria peccata.

Omnia contraria, quos etiam insanos esse vultis. Iam illud quale tandem est, bona praeterita non effluere sapienti, mala meminisse non oportere? Summus dolor plures dies manere non potest? Vide, ne etiam menses! nisi forte eum dicis, qui, simul atque arripuit, interficit. Et quidem, inquit, vehementer errat;

3