Sales Pro projektinhallinta

Sales Pro projektinhallinta mahdollistaa vaativien projektikohteiden myynnin ja tehokkaan hallinnan. Yleisesti ottaen tuloksellinen projektinhallinta vaatii hyvän projektityökalun. Sales Pro projektinhallinta on asiakkaidemme kanssa yhteistyössä kehitetty ratkaisu vaativien projektikohteiden myyntiin ja hallintaan. Sales Pro projektinhallinta on mahdollista sovittaa useimmille aloille ja kaiken kokoisille organisaatioille. Ohjelma soveltuu soveltuu erityisen hyvin kaikille 2020 Fusionia käyttäville yrityksille.

Monipuolinen projektinhallinta

Sales Pro projektinhallinta sopii niin pieniin kuin isoihinkin kohteisiin. Suurenkin projektikohteen perustaminen ja ylläpito on nopeaa ja vaivatonta. Aikaa säästyy niin suunnittelussa kuin hinnoittelussakin ja lisäapua antavat projektin kohteisiin liittyvä rekisteri ja toimituserien hallinta. Saatavilla on myös kuluttajapuolen myyntiin räätälöity versio.

Esimerkiksi kalustetoimialalla projektikohteena voi olla iso taloyhtiö, johon kuuluu useita kerrostaloja monine rappuineen. Tällöin kohteella on yhteinen asuntorekisteri, mikä tekee asuntojen hallinnasta helppoa ja nopeaa. Asuntoja voidaan hyödyntää projektin kaikissa vaiheissa eli voit esimerkiksi lisätä kalustesuunnitelmat halutuille asunnoille ja toimituserille muutamalla klikkauksella.

Hyvä suunnittelu säästää aikaa ja kustannuksia

Sales Pro projektinhallinta toimii saumattomasti 2020 Fusion 3D-suunnitteluohjelman kanssa. Virheet vähenevät, koska kuvat voidaan luoda jo tarjousvaiheessa, mikä mahdollistaa tarkat kaluste- ja hintatiedot. Suunnitelmaa ei tarvitse myöskään tehdä moneen kertaan, sillä ohjelma mahdollistaa niin suunnitelmien kloonaamisen kuin myös mallien massamuutoksen useaan suunnitelmaan kerralla. Samaa suunnitelmaa voi siis hyödyntää koko tarjousketjun läpi aina ennakkotarjouksesta tilaukseen asti.

Tarkka hinnoittelu helpottaa myyntiä

Tuotteet voidaan jakaa helposti eri hinnoitteluryhmiin, joita voidaan hyödyntää hinnoittelussa. Jokaisen hinnoitteluryhmän katetta ja alennuksia voidaan myös muokata joko erikseen tai yhdessä, jolloin haluttu kate on helppo saavuttaa. Hinnoittelua voidaan myös tarkastella useissa eri tasoissa eli pystyt näkemään niin yksittäisen asunnon, suunnitelman, tarjouksen kuin koko kohteenkin hinnoittelun.

Toimitukset helposti ja luotettavasti

Tilaukset voidaan toimittaa helposti toimituserillä. Toimituserät mahdollistavat myös tilauksen toimittamisen eri huoneistokokonaisuuksissa. Toimitukset voidaan tehdä ohjelmalla helposti joko valmiin sähköisen rajapinnan kautta tai se voidaan siirtää tietoturvallisesti suoraan FuturaPlan ERP-järjestelmään. Toimitukset on myös tarvittaessa helppo integroida muihin järjestelmiin.

Muokattavat raportit

Sales Pro projektinhallinnan raporttipohjat ovat käyttäjän muokattavissa. Voit siis itse halutessasi muokata raportteja monipuolisesti vastaamaan aivan yksilöllisiä tarpeitasi. Voit myös lisätä raporttipohjaan mitä tietoja haluat raporttiin poimittavan ohjelman käsittelemistä tiedoista.

Asiakkaamme kertovat

”Henri Mäkinen, Kankarin Kaluste Oy:n projektimyynti: ”Sales Pro projektinhallinta tarjoaa meille yhtenäisen ketjun tarjouksesta tuotantoon. Muutosten tekeminen suunnitelmaan myynnin eri vaiheissa on huomattavasti nopeampaa ja helpompaa kuin aikaisemmin, koska pohjana voidaan käyttää jo tarjousaikana tehtyä 3D-suunnitelmaa. Myös reklamaatiot ja muut virheet vähenevät käsityön vähenemisen myötä.”