Verkkosivut ja verkkosivujen kävijäseuranta

Voit luoda vaikka kampanjaverkkosivut helposti ja nopeasti

Näyttävien verkkosivujen laatiminen onnistuu vaivattomasti. Voit tehdä helposti responsiivisia verkkosivuja ja myös kokonaan mobiilioptimoituja verkkosivupohjia on käytettävissäsi.

upeat-verkkosivut

 

Verkkosivujen kävijäseuranta

Seuraa asiakkaidesi ja prospektien digitaalisia aktiviteetteja

Seuraa asiakkaidesi ja prospektien digitaalisia aktiviteetteja. Voit seurata asiakkaidesi digitaalista aktiivisuutta eMarketeerin avulla. Kuvan pylväät näyttävät miten seurattujen aktiviteettien määrä kehittyy. Lisäksi näet aikajanalla seurattujen aktiviteettityyppien kuten verkkosivuvierailujen, sähköpostien ja verkkolomakkeiden määrät. Voit myös porautua verkkolomakkeiden vastauksiin klikkaamalla haluttua verkkolomaketta.

verkkosivu-ja-kavijaseuranta

 

Verkkosivukäyntien kehitys ja kävijäseuranta

Voit seurata mitä asiakkaasi ja prospektisi puuhaavat verkkosivuillasi. Näet millä sivuilla vierailija kävi, millaisia toimenpiteitä hän teki ja kuinka pitkään hän viipyi eri sivuilla. Seurannan perusteella voit tarjota sivustokävijöillesi heille sopivaa ja relevanttia sisältöä. Seuraamalla potentaalisen asiakkaasi verkkosivuvierailuja opit ymmärtämään asiakastasi paremmin jo ennen tapaamista. Prospektit ovat tyytyväisempiä, kun tarjoat heille kiinnostavaa sisältöä ostoprossin eri vaiheissa.

verkkosivukavijat