Verkkolomakkeet ja kyselyt

Verkkolomakkeiden luonti on helppoa ja vaivatonta

Verkkolomakkeiden luonti onnistuu helposti ja nopeasti. Voit hyödyntää valmiita mallipohjia tai luoda itsellesi omat mallipohjat. Lomakkeet voivat olla myös esitäytettyjä, jolloin vastaaminen on vaivattomampaa kun esimerkiksi omia henkilötietoja ei tarvitse syöttää. Esitäytetyt lomakkeet voivat parantaa kyselysi vastausprosenttia. Lomakkeet voivat olla myös anonyymeja, jolloin esimerkiksi henkilöstötyytyväisyyskyselyyn voi vastata nimettömästi.

verkkolomakkeita

 
 

Voit myös upottaa lomakkeet vaikka verkkosivuillesi

Voit upottaa verkkolomakkeita vaikka omille verkkosivuillesi. Näin asiakkaasi voi jättää verkkosivuilla helposti yhteydenottopyynnön, tarjouspyynnön tai rekisteröityä vaikka uutiskirjeen tilaajaksi. Voit myös tarjota verkkosivuillasi esitteitä tai oppaita ladattavaksi, jolloin voit kerätä helposti liidejä. eMarketeer tuottaa verkkolomakkeista html-koodin, jonka voit sitten kopioida helposti verkkosivuillesi.

emarketeer-verkkolomakkeet

 
 

Havainnolliset tulokset reaaliaikaisesti

Näet asiakas-, työtyytyväisyys- ja palautekyselyjen tulokset reaaliaikaisesti sitä mukaa kun kyselyysi vastataan. Voit myös analysoida tuloksia monipuolisesti ja jakaa tulokset helposti muiden kesken.

kyselyjen-tuloksia