Älypuhelinsovellukset osana markkinointia

Älypuhelinsovellus tehostaa markkinointiasi

Monikaan asia ei ole henkilökohtaisempi ja läheisempi asiakkaillesi kuin heidän puhelimensa. Tämän vuoksi mobiilisovellus voisi olla tärkeä osa markkinointiasi. eMarketeerilla voi luoda omia älypuhelinsovelluksia helposti ilman ohjelmointitaitoja. Mobiilisovellusten mahdollisuudet ovat rajattomat, mutta tavallisimpia ovat tapahtumiin ja asiakaspalveluun liittyvät sovellukset sekä tuotetietoihin liittyvät sovellukset. Sovellukset mahdollistavat jatkuvan yhteydenpidon asiakkaisiisi.

Voit jakaa tekemäsi sovelluksen helposti sähköpostilla tai tekstiviestillä ilman sovellusverkkokauppojen hyväksyntäprosessja. eMarketeerilla tehtävät älypuhelinsovellukset ovat selainpohjaisia ja siten alustariippumattomia eli ne toimivat niin Android, Iphone kuin Windows puhelimilla. Sovellukset voivat olla myös täysin personoituja.

 
alypuhelinsovelluksia

 
 

Alla lisää esimerkkejä älypuhelinsovelluksista

Sovelluksilla voit tukea järjestämääsi tapahtumaa. Sovelluksen avulla osallistujat saavat helposti tietoa ohjelmasta, esityksistä, esittäjistä, tapahtumapaikasta, tilaisuuden sponsoreista tai vaikkapa muista osallistujista.

emarketeer-alypuhelinsovellukset

 
 

emarketeer-alypuhelinsovelluksesta-esimerkkinayttoja