eMarketeer ja SuperOffice CRM -integraatio

eMarketeer PRO on täysin integroitu SuperOffice CRM järjestelmään. Voit lähettää vaikka uutiskirjeen tai tapahtumakutsun suoraan haluamallesi SuperOfficen valinnalle tai projektille. Valintojen avulla voit kohdistaa viestisi täsmälleen oikealle kohderyhmälle. Voit myös kerätä liidejä vaivattomasti luomalla eMarketeerilla verkkosivuillesi vaikka yhteydenottolomakkeen tai tarjouspyyntölomakkeen, jolloin kyseisen lomakkeen täyttäneen yrityksen ja yhteyshenkilön perustaminen SuperOfficeen intresseineen onnistuu klikkauksella, mikäli yritystä tai yhteyshenkilöä ei ennestään löydy SuperOfficesta.

 

Kerää kontaktisi aktiviteetit automaattisesti kontaktikortille

Voit katsoa suoraan kontaktikortilta kontaktisi aktiviteetteja. Seuraamasi aktiviteettityypit kuten verkkosivuvierailut, sähköpostit ja verkkolomakkeet näkyvät aikajanalla. Voit myös porautua verkkolomakkeiden vastauksiin klikkaamalla haluttua verkkolomaketta.

superoffice-ja-emarketeer-integraatio-kontaktin-aktiviteetit

 
 

Anna eMarketeerin tallettaa aktiviteetit suoraan SuperOfficeen

Voit valjastaa eMarketeerin kirjaamaan hyödylliset kirjaukset suoraan SuperOfficen toiminnot välilehdelle automaattisesti, kun asiakkaasi tai prospektisi klikkailee esimerkiksi lähettämäsi uutiskirjeen linkkejä. Samalla tavalla voit ottaa SuperOfficeen vaikka halutun projektin alle tiettyyn tapahtumaan ilmoittautuneet henkilöt automaattisesti. Näin SuperOfficeesi kertyy arvokasta tietoa asiakkaidesi ja muiden tärkeiden sidosryhmien toimista ja mieltymyksistä arvokasta tietoa ilman, että sinun tarvitsee itse syöttää tietoja järjestelmään. Lue lisää SuperOfficesta.

superoffice-ja-emarketeer-integraatio-klikkauksia

 
 

Automatisoi vaikka koko markkinointiprosessisi

Voit valjastaa eMarketeerin palvelemaan asiakkaitasi ja hoivaamaan liidejäsi. Voit vaikka ajastaa uutiskirjeiden, tarjousten, tiedotteiden ja muun markkinointiviestinnän tapahtumaan juuri oikeaan aikaan. Liidien hoivaus onnistuu siinä tahdissa, kun liidisi ovat siihen valmiita. Voit lähettää lisätietoja aiempien klikkausten ja verkkolomakevastausten perusteella ja lopulta vaikka kirjata suoraan myynnin SuperOfficeen automaattisesti.

superoffice-ja-emarketeer-integraatio