Tehostaa markkinointia ja myyntiä

Markkinoinnin automaatio tehostaa markkinoinnin ja myynnin toimia sekä parantaa asiakaskokemusta. Voit automatisoida työaikaa vieviä rutiineja sekä kohdentaa personoidun viestinnän sisältöineen juuri oikeaan aikaan. Markkinoinnin automaation avulla luot tuotteillesi ja palveluillesi kustomoidun, huipputehokkaan markkinointikoneiston.

 • Myynti saa enemmän ja laadukkaampia liidejä, kun liidejä hoivataan automaattisesti ostoprosessissa eteenpäin.
 • Markkinointi on tehokkaampaa, kun rutiinitehtävät hoituvat automaattisesti.
 • Myyntiprosessi ja kaupan kotiutuminen nopeutuu, kun yrityksesi pysyy liidiesi mielessä.
 • Markkinointi- ja myyntiprosessista tulee ennustettava, kun markkinoinnin toimivuus pystytään mittaamaan tarkasti.
Markkinoinnin automaatio on kustannustehokasta

Markkinoinnin automaatio

Markkinoinnin automaatio auttaa tunnistamaan ja tavoittamaan ostoaikeissa olevan asiakkaan. Samalla toimintasi tehostuu kun työaikaa vievät rutiinit vähenevät. Voit ajoittaa viestinnän tarkasti ja personoida sisällön. Samalla parannat myös asiakaskokemusta. Asiakas saa apua oikealla hetkellä oikealla aiheella ja välttyy häiritseviltä kylmäsoitoilta.

Sähköpostimarkkinointi ja uutiskirjeet

Uutiskirjeet mahdollistavat markkinoinnin automaation vaivattomasti. Näyttävien uutiskirjeiden luonti onnistuu helposti ja nopeasti – saat uutiskirjeisiisi yrityksesi oman ilmeen vaivattomasti. Käytössäsi on myös valtava kuvapankki, josta voit ottaa maksutta kuvia uutiskirjeisiisi. Sähköpostimarkkinoinnilla voit parantaa yrityskuvaasi tehokkaasti sekä pitää yhteyttä tärkeisiin sidosryhmiisi.

 

Tapahtumien hallinta on tehokasta

eMarketeer markkinoinnin automaatio työkalulla hoidat tapahtumien hallinnan tehokkaasti. Tapahtumakutsut ja muu viestintä hoituu helposti sähköposteilla ja tekstiviesteillä. Voit vastaanottaa ilmoittautumiset automaattisesti verkkolomakkeilla. Viestintä voi olla personoitua ja kaikesta tekemisestä jää tarkat tiedot yksilökohtaisesti. Voit viestiä uudestaan vain niille henkilöille, jotka eivät reagoineet ensimmäiseen kutsuusi. Kaikki tapahtumiin liittyvä viestintä ja ilmoittautumisten vastaanotto tapahtuvat automaattisesti niin, että voit itse keskittyä tapahtuman järjestämiseen. Lisäksi voit hyödyntää valmiita kutsupohjia tai tehdä omat pohjasi.

Verkkolomakkeiden luonti on helppoa

Verkkolomakkeiden luonti onnistuu helposti ja nopeasti. Hyödynnä valmiita mallipohjia tai luo itsellesi omat mallipohjat. Näin toteutat kätevästi esimerkiksi palautekyselyn. Lomakkeet voivat olla esitäytettyjä tai anonyymeja. Esitäytetyt lomakkeet voivat parantaa kyselysi vastausprosenttia ja nimettömiä kyselyitä voidaan käyttää esimerkiksi henkilöstötyytyväisyyden tutkimiseen.

Voit laittaa verkkolomakkeita vaikka omille verkkosivuillesi. Näin asiakkaasi voi jättää verkkosivuilla helposti yhteydenottopyynnön, tarjouspyynnön tai rekisteröityä vaikka uutiskirjeen tilaajaksi. Lisäksi voit tarjota verkkosivuillasi esitteitä tai oppaita ladattavaksi, jolloin saat helposti liidejä. eMarketeer tuottaa verkkolomakkeista html-koodin, jolla upotat lomakkeesi verkkosivuillesi.

 

 

5

Verkkosivujen kävijäseuranta

Voit seurata mitä asiakkaasi ja prospektisi puuhaavat verkkosivuillasi. Näet millä sivuilla vierailija kävi, millaisia toimenpiteitä hän teki ja kuinka pitkään hän viipyi eri sivuilla. Seurannan perusteella voit tarjota sivustokävijöillesi heitä kiinnostavaa sisältöä. Seuraamalla potentaalisen asiakkaasi verkkosivuvierailuja opit ymmärtämään asiakastasi paremmin jo ennen tapaamista. Näin prospektit ovat tyytyväisempiä, kun tarjoat heille kiinnostavaa sisältöä ostoprosessin eri vaiheissa.

Puhelinsovellus tehostaa markkinointiasi

eMarketeerilla voi luoda omia älypuhelinsovelluksia helposti ilman ohjelmointitaitoja. Mobiilisovellusten mahdollisuudet ovat rajattomat, mutta tavallisimpia ovat tapahtumiin ja asiakaspalveluun liittyvät sovellukset sekä tuotetietoihin liittyvät sovellukset. Sovellukset mahdollistavat jatkuvan yhteydenpidon asiakkaisiisi.

Voit jakaa tekemäsi sovelluksen helposti sähköpostilla tai tekstiviestillä ilman sovellusverkkokauppojen hyväksyntäprosessja. eMarketeerilla tehtävät älypuhelinsovellukset ovat selainpohjaisia ja siten alustariippumattomia eli ne toimivat niin Android, Iphone kuin Windows puhelimilla. Sovellukset voivat olla myös täysin personoituja.

Personoidut tekstiviestit ovat tehokkaita

Tekstiviesti on persoonallisempi kuin sähköposti ja sillä tavoitat kontaktisi lähes kaikkialla maailmassa. Tekstiviestit ovat oiva tapa lähettää muistutuksia esimerkiksi tulevista tapahtumista, tehtävistä tai muista huomionarvoisista asioista. Niiden avulla voit myös kasvattaa kiinnostusta tulevaan tapahtumaan tai kerätä yksinkertaisen palautteen tilaisuuden jälkeen. Tekstiviestien lähetys voi tapahtua myös automaattisesti, ajastetusti tai pohjautuen tiettyyn asiakkaan tai prospektin tekemään aktiviteettiin.

Sähköpostien toimitusvarmuus on huippuluokkaa

Markkinoinnin automaatiossa luotettavuus on tärkeää. eMarketeerilla sähköpostit menevät perille paremmin kuin useimmissa markkinoinnin automaatiotyökaluissa ja sähköpostimarkkinointiohjelmissa.

eMarketeer tukee sähköpostien aitouden ja oikeellisuuden selvitysmenetelmiä (DKIM, SPF ja DMARC). Autentikointi lisää luotettavuutta ja parantaa viestiesi perillemenoa.

Voit suojautua väärinkäytöksiltä ja tietojen kalastelulta estämällä muita käyttämästä domain nimeäsi osoitteena ja teeskentelevän olevansa sinä.

Maineesi sähköpostien lähettäjänä paranee ja läpäiset paremmin roskapostisuodattimet. Jopa SpamAssassin peukuttaa viestejäsi ja Mail-tester.com antaa sähköposteille täydet 10/10 pistettä.

1

SuperOffice CRM -integraatio

Markkinoinnin automaatio järjestelmä eMarketeer PRO on täysin integroitu SuperOffice CRM järjestelmään. Voit lähettää vaikka uutiskirjeen tai tapahtumakutsun suoraan haluamallesi SuperOfficen valinnalle tai projektille. Valintojen avulla voit kohdistaa viestisi täsmälleen oikealle kohderyhmälle. Voit myös kerätä liidejä vaivattomasti luomalla eMarketeerilla verkkosivuillesi yhteydenottolomakkeen tai tarjouspyyntölomakkeen, jolloin kyseisen lomakkeen täyttäneen yrityksen ja yhteyshenkilön perustaminen SuperOfficeen intresseineen onnistuu klikkauksella.

Valjasta eMarketeer kirjaamaan hyödylliset kirjaukset suoraan SuperOffice CRM järjestelmään, kun asiakkaasi tai prospektisi klikkailee esimerkiksi lähettämäsi uutiskirjeen linkkejä. Näin SuperOfficeesi kertyy arvokasta tietoa asiakkaidesi ja muiden tärkeiden sidosryhmien toimista ja mieltymyksistä arvokasta tietoa ilman, että sinun tarvitsee itse syöttää tietoja järjestelmään.

Miksi valita eMarketeer?

 • Helppo ja nopea käyttöönotto
 • Kaikki yhdessä työkalussa
 • Autamme sinut maksutta alkuun
 • Yksinkertainen hinnoittelu, joka pohjautuu sähköpostiosoitteiden määrään.
 • Vuosisopimuksella rajaton käyttäjämäärä samaan hintaan
 • Palveleva tuki ja mahdollisuus sinulle räätälöityyn koulutukseen
 • Monipuolinen analytiikka viestinnän ja markkinoinnin mittaamiseen
 • Käytössä jo 34 maassa. Liitetty yli 250 palveluun.
 • Kattava GDPR tuki
eMarketeer markkinoinnin automaation edut