Tuotehallinta

Mitä jos pärjäisit 10 000 tuotteen sijasta 100:lla yleiskäyttöisellä osalla? DB-Managerin innovatiivinen tuotehallintajärjestelmä tekee mahdottomasta mahdollista. Älykäs ja joustava tuoterakenteiden hallinta tehostaa yrityksesi toimintaa ja vähentää suunnitteluun kuluvaa aikaa.

1
2

Ketteryyttä tuoterakenteilla

Tuotetiedot-moduuli tarjoaa joustavan tavan tuoterakenteiden tekoon. Tuotteen osista voidaan tehdä yleiskäyttöisiä, jolloin esimerkiksi samaa runkoa, hyllyä tai seinärakennetta voidaan käyttää kaikissa tuotteissa mitoista ja materiaaleista riippumatta.

Rakenteen ansiosta osien lukumäärää vähenee ja tuoterakenteiden ylläpitäminen helpottuu. Muutokset voidaan tehdä keskitetysti vain yhdelle osalle. Esimerkiksi erikoismittaisten tuotteiden hallinta sujuu joustavasti ilman erillisiä tuoterakenteita.

Älykkäitä tuoterakenteita

Tuotteet voidaan muo­dos­taa yleiskäyttöisistä osista, joiden ominaisuudet voivat muuttua haluttaessa esimerkiksi ulkomittojen, sisämittojen tai muiden parametrien perusteella.

Esimerkiksi tikapuiden puolien määrä voisi määräytyä tikapuiden korkeuden mukaan, jolloin yhdellä älykkäällä tuoterakenteella voitaisiin korvata vaikka satoja tuoterakenteita.

Älykkäiden osien hyödyntäminen tekee monimutkaisempienkin tuotteiden mallintamisen helpoksi. Hyvänä esimerkkinä dynaamisesta rakenteesta voisi olla laatikosto, jossa korkeus ja leveys vaikuttavat valittaviin komponentteihin ja jonka mallintaminen perinteisellä tuotekonfiguraattorilla voi olla vaikeaa.

Laatikko voi myös pitää sisällään tiedot mittojen rajoista ja varoittaa mikäli se yritetään sijoittaa liian pieneen runkoon. Vastaavasti vetimellä voi olla tieto ruuvinreiän syvyydestä, jolloin voidaan aina laskea pisin mahdollinen vedinruuvi oven paksuuden ja syvyystiedon perusteella.

1
2

Ota yhteyttä:

050 553 1711

Olemme palveluksessasi

Yrityksemme vahva toimialaosaaminen varmistaa asiakkaallemme tarpeisiin sopivan ja kustannustehokkaan ratkaisun. Tunnemme hyvin PK-yrityksen toimintaympäristön sekä toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönoton läpiviennin haasteet. Yhteistyö kanssamme on helppoa, sillä puhumme asiakkaidemme kanssa samaa kieltä.