Toiminnanohjausjärjestelmä

Toiminnanohjausjärjestelmä  ERP (Enterprise Resource Planning), on tietojärjestelmä, jonka tehtävänä on yhdistää yrityksen eri toiminnot helposti hallittavaksi kokonaisuudeksi. Nykyaikainen toiminnanohjaus antaa mahdollisuuden viedä kaikki tehtaan toiminnot samaan järjestelmään, jolloin se ohjaa koko yritystoimintaasi ja kattaa toiminnan kannalta kaiken keskeisen informaation.

FuturaPlan toiminnanohjaus on suunniteltu erityisesti kalusteteollisuuden tarpeisiin, mutta jostavan tuoterakenteensa ansiosta se soveltuu mainiosti myös muille toimialoille. Valitsemalla FuturaPlan ERP -järjestelmän varmistat joustavan tuoterakenteen ansiosta myyntitilauksen oikeellisuuden eli vähennät inhimillisiä virheitä. Lisäksi tehostat yrityksesi toimintaa tehokkaalla seurannalla ja paremmalla materiaalivirtojen hallinnalla.

Nykyaikainen ja joustava toiminnanohjausjärjestelmä

FuturaPlan toiminnanohjaus huolehtii kuvalliset tarjoukset ja tilausvahvistukset asiakkaalle. Keskeisiä toimintoja ovat myös laskenta, myynnin ohjaus, logistiikka, tuotannon ohjaus, lähetystoiminnot, tilaukset tavarantoimittajille ja erilaiset raportoinnit.

FuturaPlan ERP on skaalautuva ja siihen voidaan valita juuri ne moduulit, jotka ovat yrityksesi kannalta tarpeellisia. Lue lisää FuturaPlan ERP -järjestelmästä.