futuraplan-tarjouslaskenta-ja-tilaustenkäsittely

Tarjouslaskenta ja tilaustenkäsittely

Tarjouslaskenta tarjoaa nopean ja tehokkaan tavan kuluttaja- ja projektikohteiden tarjouslaskentaan. Tilausten tuonti Fusionista onnistuu integraation avulla helposti ilman manuaalista tietojen kopiointia. Moduulissa näet suoraan hinnasto- ja kustannushinnan sekä katteen. Myös laskun tulostus onnistuu helposti.

Tilausten tuonti

Tilaukset siirtyvät Fusion-integraation avulla Fusion Sales myyntiohjelmasta tilaustenkäsittelyyn. Kaikille Fusion tuotteille, jotka on integroitu ERP järjestelmän kanssa, voidaan laskea myös kustannushinta.

Tehokas tilausten syöttäminen

Käyttöliittymä on suunniteltu tehokasta ja nopeaa työstkentelyä varten jossa käytettävyys on erityisen tärkeässä osassa. Tilausrivien syöttäminen
tehdään taulukkolaskentaa muistuttavalla komponentilla, joka mm. suodattaa tuotevalikkoa samalla, kun tuotteen nimeä kirjoitetaan.

Tuoterakenteen yksityiskohdat

Tilaustenkäsittely mahdollistaa tilausrivin ”räjäyttämisen” eli rakenteen yksityiskohtaisen tarkastelemisen ja muokkaamisen. Mm. mittoja ja lukumääriä voidaan muutella, sekä yksittäisiä komponentteja voidaan lisätä ja poistaa. Vaikutukset myynti- ja kustannushintaan nähdään välittömästi.

tarjouslaskenta-ja-tilaustenkasittely