Tarjouslaskenta ja tilauskäsittely

FuturaPlanin tarjouslaskenta nopeuttaa ja helpottaa monimutkaistenkin tarjousten tekoa huomattavasti ja tehostaa siten myyntityötä. Ratkaisun avulla laadit kustannusarviot, tarjouslaskelmat ja tavoitearviot helposti ja tehokkaasti.

1
4

Välitön tarjouslaskenta

Tarjouslaskenta tuo nopeutta ja tarkkuutta tarjousten ja projektin kustannusten laskemiseen. Kustannukset ovat selkeästi tiedossa ja tarjouksesta näkee välittömästi, mistä hinta muodostuu.

Automaattinen ja joustava

 FuturaPlan ERP mahdollistaa sekä hinnasto- että kustannuspohjaisen tarjouslaskennan. Hintoja voi syöttää myös käsin ja erilaisia alennuksia voi antaa monipuolisesti. Tuoteryhmäkohtaiset kateprosentit ja työvaihekohtaiset tuntihinnat ovat myös mahdollisia. Erityisasiakkaita varten voidaan luoda omat hinnastot.

Tehokas ja monipuolinen tilausten syöttäminen

FuturaPlan ERP käyttöliittymän suunnittelussa on pyritty yhdistämään hyvä käytettävyys ja tehokas työskentely. Esimerkiksi tilausrivien syöttäminen on nopeaa ja tehokasta, sillä ohjelma suodattaa tuotevalikkoa samalla, kun tuotteen nimeä kirjoitetaan.

Tuotekustomointi tilausvaiheessa

Tilaustenkäsittely mahdollistaa tilausrivin ”räjäyttämisen” eli rakenteen yksityiskohtaisen tarkastelemisen ja muokkaamisen.

Esimerkiksi tuotteiden erilaisia parametrejä kuten mittoja ja lukumääriä voidaan muutella, sekä yksittäisiä osia voidaan lisätä ja poistaa. Vaikutukset myynti- ja kustannushintaan nähdään välittömästi.

10
2

Ota yhteyttä:

050 553 1711

Olemme palveluksessasi

Yrityksemme vahva toimialaosaaminen varmistaa asiakkaallemme tarpeisiin sopivan ja kustannustehokkaan ratkaisun. Tunnemme hyvin teollisuusyrityksen toimintaympäristön sekä toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönoton läpiviennin haasteet. Yhteistyö kanssamme on helppoa, sillä puhumme asiakkaidemme kanssa samaa kieltä.