Lähestysten hallinta

Lähetysten hallintamoduuli mahdollistaa kokonaisvaltaisen lähetysten suunnittelun ja seurannan.

1
15

Joustava ja monipuolinen

Järjestelmä mahdollistaa tilausten haun eri hakukriteereillä ja voit luoda lähetyksiä suoraan tilaustietojen perusteella. Lähetysmoduuli mahdollistaa myös lisärivien syöttämisen.

Puutteiden hallinta

Järjestelmän avulla hallitset lähettämättömiä ja osittain toimittamattomia tilauksia. Tilauksien lähetysmoduulilla et koskaan unohda lähettää osatoimituksia. Myöhässä olevat tilaukset näkyvät halutessasi lähetettävien tilausten listassa ensimmäisinä. Tarvittaessa voidaan tehdä myös osatoimituksia. Lähetys hallitsee myös puutteet, eli halutut tuotteet voidaan jättää jälkitoimitukseen.

Raportointi ja tulosteet

Lähetyksen yhteydessä voidaan tulostaa vaivattomasti lähetysluettelo sekä rahti- ja kuormakirja. Kollien tilavuudet ja painot tulevat automaattisesti rahti- ja kuormakirjaan.

Kuormien optimointi

Yksi esimerkki kuormien optimoinnista on tilausten lähettäminen viivakoodinlukijaa käyttäen. Tällöin lastattavat kollit luetaan kuormaan viivakoodin perusteella. Lukijalaite varoittaa, jos kuormaan yritetään lastata siihen kuulumattomia kolleja. Näin inhimilliset virheet vähenevät. Tilauksen tila vaihtuu automaattisesti lähetetyksi, kun kaikki kollit on lastattu.

Myös kuorman purku on mahdollista viivakoodinlukijaa käyttäen. Tällöin purettavat kollit luetaan kuormasta viivakoodin perusteella. Näin voidaan varmistaa, että kuorma puretaan oikeassa määränpäässä kokonaan.

6
2

Ota yhteyttä:

050 553 1711

Olemme palveluksessasi

Yrityksemme vahva toimialaosaaminen varmistaa asiakkaallemme tarpeisiin sopivan ja kustannustehokkaan ratkaisun. Tunnemme hyvin  PK-yrityksen toimintaympäristön sekä toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönoton läpiviennin haasteet. Yhteistyö kanssamme on helppoa, sillä puhumme asiakkaidemme kanssa samaa kieltä.