lähettämö-toiminnot

Lähetysten hallinta

Lähetystoiminnoissa voidaan valita helposti lähetettävät tilaukset ja tuotteet, sillä valittavaksi tulee vain valmistuneet tilaukset ja tuotteet. Lähettämättömiä ja osittain toimittamattomia tilauksia voidaan hakea helposti eri kriteereillä. Myöhässä olevat tilaukset näkyvät lähetettävien tilausten listassa ensimmäisinä. Tarvittaessa voidaan tehdä myös osatoimituksia. Lähetys hallitsee myös puutteet, eli halutut tuotteet voidaan jättää jälkitoimitukseen.

Tilauksen lähetys

FuturaPlan ERP mahdollistaa tilausten haun eri hakukriteereillä ja voit luoda lähetyksiä suoraan tilaustietojen perusteella. Lähetysmoduuli mahdollistaa myös lisärivien syöttämisen.

Tilausten lähettäminen on mahdollista myös viivakoodinlukijaa käyttäen. Tällöin lastattavat kollit luetaan kuormaan viivakoodin perusteella. Lukijalaite varoittaa, jos kuormaan yritetään lastata siihen kuulumattomia kolleja. Näin inhimilliset virheet vähenevät. Tilauksen tila vaihtuu automaattisesti lähetetyksi, kun kaikki kollit on lastattu.

Lähetyksen yhteydessä voidaan tulostaa vaivattomasti lähetysluettelo sekä rahti- ja kuormakirja. Kollien tilavuudet ja painot tulevat automaattisesti rahti-
ja kuormakirjaan.

Myös kuorman purku on mahdollista viivakoodinlukijaa käyttäen. Tällöin purettavat kollit luetaan kuormasta viivakoodin perusteella. Näin voidaan varmistaa, että kuorma puretaan oikeassa määränpäässä kokonaan.

Puutteiden hallinta

Mikäli lähetys lähetetään osissa tai siitä jää puuttumaan joitakin osia, näkyy tilaus lähettämättömänä tai osittain lähetettynä niin kauan kunnes kaikki tilauksen osat ovat toimitettu.

lahettamo-toiminnot