Integraatiot ja lisäarvoratkaisut

FuturaPlan mahdollistaa saumattomat integraatiomahdollisuudet rajapintojen avulla.

ratas-150x150
4

Fusion-integraatio

Fusion-integraatio tarjoaa sujuvan ratkaisun 2020 Fusion 3D-suunnitteluohjelman ja FuturaPlan ERP -järjestelmän yhdistämiseen. Se mahdollistaa tuote- ja nimiketietojen tuomisen Fusionista ERP-järjestelmään sekä hintojen päivittämisen takaisin Fusion-luetteloihin.

Luettelointegraatio

Tilaukset tuodaan Fusionista toiminnanohjausjärjestelmään suoraan ilman manuaalista tietojen kopiointia. Tuote- ja nimikeintegraation ansiosta toiminnanohjausjärjestelmä tuo rivituotteelle oikean rakenteen, materiaalit ja työajan. Fusionista saadut rivitason hinnastohinnat säilyvät ja niitä voidaan verrata laskennalliseen kustannushintaan oikean katteen varmistamiseksi.

Fusion-tilausten tuonti

Tuote- ja nimiketietojen luominen aloitetaan tuomalla kaikki Fusionin tuotteet ja nimikkeet (vetimet, ovet, tasot jne.) Fusion-luettelosta tuotetietoihin. Tämä helpottaa huomattavasti käyttöönoton työmäärää. Luettelo-integraatio mahdollistaa hinnastojen päivittämisen FuturaPlan-toiminnanohjauksesta Fusion-luetteloihin, jolloin voit hallita myyntihinnastoa keskitetysti.

Olemme palveluksessasi

Yrityksemme vahva toimialaosaaminen varmistaa asiakkaallemme tarpeisiin sopivan ja kustannustehokkaan ratkaisun. Tunnemme hyvin teollisuusyrityksen toimintaympäristön sekä toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönoton läpiviennin haasteet. Yhteistyö kanssamme on helppoa, sillä puhumme asiakkaidemme kanssa samaa kieltä.

2

Ota yhteyttä:

050 553 1711