2020 Fusion – Valokuvantarkkaa suunnittelua

Käyttäjäystävällisellä 2020 Fusionilla piirrät keittiöt ja kylpyhuoneet laajojen tuotekirjastojen avulla nopeasti. 2020 Fusion on ensisijainen valinta keittiö- ja kylpyhuonesuunnittelijoille. 25 vuoden kokemuksen ja jatkuvan tuotekehityksen ansiosta 2020 Fusion on monipuolinen ja helppokäyttöinen työväline tehokkaaseen myyntityöhön.

Käyttäjäystävällinen

Tyylikäs 2020 Fusion käyttöliittymä on helppo oppia ja pääset nopeasti hyödyntämään ohjelmiston runsaita ominaisuuksia. Käyttöliittymän muokattava pikatyökalurivi sekä omien tarpeiden mukaisesti muokattavat suunnitteluikkunat ja työkalut tekevät käytöstä miellyttävää.
Lisää käyttöliittymästä

2020Fusion_lvg_room_spiral_stair_2020brand_1000x707

 Ylivoimainen renderöinti

Tee asiakkaisiin vaikutus photorealistisilla 3D-esityksillä. Voit esitellä ja muokata suunnitelmaa reaaliaikaisesti. 2020 Fusion tukee useita näyttöjä eli voit näyttää asiakkaille halutun näkymän toisessa näytössä ja tehdä suunnitelmaan muutoksia jotka näkyvät heti kaikissa näkymissä.
Lisää renderöinnistä

2020Fusion_Feature3_Tiling_800x500

Laatoitus- ja pinnoitustyökalut

Suunnitelman viimeistely pinnoitteilla, kuten laatoitukset, lattia, matot ja tapetit, antaa asiakkaalle viimeistellyn vaikutelman. Voit tuoda uusia materiaaleja ja muokata niistä halutun pinnoitteen. 2020 Fusion laskee pinnoitettujen alueiden pinta-alat materiaalien tilausta helpottamaan.
Lisää pinnoituksesta