2020 Fusion suunnitteluohjelma

Monipuolinen suunnitteluohjelma vaativalle käyttäjälle -2020 Fusionilla teet hetkessä suunnitelman tilasta jonka voit heti esittää 3D kuvana asiakkaalle. Valmiista suunnitelmasta saat heti käyttöösi myös yksityiskohtaisen hinnoittelun.
2020 Fusion antaa sinulle enemmän aikaa asiakassuhteen hoitamiseen ja uusien kontaktien hankkimiseen.

2020 Fusion on Euroopan ja Suomen suosituin ja myydyin keittiöiden suunnitteluohjelma jota olemme toimittaneet asiakkaillemme vuodesta 1996 alkaen.

Keittiön suunnittelu

2020 Fusionin kehitys on alkanut keittiöiden suunnittelusta ja vuosien kehitystyön tuloksena luetteloiden valikoimat kattavat vaativatkin tarpeet keittiösuunnittelussa.

Kylpyhuoneen suunnittelu

Keittiötrendien muuttuminen on vuosien mittaan muuttanut välitilat entistä monimuotoisemmiksi ja vaatinut enemmän ja enemmän pinnoitustyökaluilta. 2020 Fusionin pinnoitustyökalut mahdollistavat nykyään lähes millaisen tahansa seinäpinnoituksen toteutuksen. Pinnoitukseen voi tuoda omia materiaaleja kuvatiedostoista.

Tilasuunnittelu

2020 Fusionin suunnitelmaan voit tuoda myös luetteloiden ulkopuolelta valmistajien 3D mallinnuksista, näin käytössäsi on tehokas työkalu vaikka koko asunnon sisustuksen suunnitteluun. Pintojen värejä voit muokata vapaasti RGP sävyinä sekä tehdä pinnoitteen vaikkapa mieluisan tapetin perusteella.