Suunnitteluohjelma – 2020 Fusion

Mahdollisuus tehdä asiakkaan huoneesta näyttävä fotorealistinen suunnitelma nopeasti tehostaa asiakaspalvelua ja auttaa asiakasta tekemään päätöksen nopeasti.
Suunnitteluohjelma 2020 Fusionin joustava käyttöliittymä, uusin teknologia ja kattavat tuoteluettelot tekevät siitä Euroopan ja Suomen suosituimman CAD ohjelman keittiöiden, kylpyhuoneiden sekä muiden tilojen suunnittelussa. Olemme toimittaneet 2020 Fusionia asiakkaillemme vuodesta 1996 alkaen. Ohjelman monipuoliset toiminnot ja käytettävyys ovat muodostuneet pitkän ja läheisen keittiö- ja kylpyhuonealan ammattilaisten kanssa tehdyn yhteistyön tuloksena. Käyttäjän tukena ovat myös koulutuksemme sekä ammattitaitoinen tukemme. 2020 Fusionilla tekemästäsi suunnitelmasta saat myös samalla tarjouksen Fusion Salesin avulla sekä näyttävien 3D kuvien lisäksi yksityiskohtaiset mitoitus- ja asennuskuvat. Saman suunnitelman voi myös lähettää suoraan tilaukseksi yhteensopivaan järjestelmään.

Käyttäjäystävällinen suunnitteluohjelma

Tyylikäs 2020 Fusion käyttöliittymä on helppo oppia ja pääset nopeasti hyödyntämään ohjelmiston runsaita ominaisuuksia. Käyttöliittymän muokattava pikatyökalurivi sekä omien tarpeiden mukaisesti muokattavat suunnitteluikkunat ja työkalut tekevät käytöstä miellyttävää. Toiminnot voi tehdä useilla eri tavoilla joka mahdollistaa suunnittelutyön tekemisen itselle luontevimmalla tavalla.
Lisää käyttöliittymästä

2020Fusion_lvg_room_spiral_stair_2020brand_1000x707

 Ylivoimainen renderöinti

Tee asiakkaisiin vaikutus fotorealistisilla 3D-esityksillä. Voit esitellä ja muokata suunnitelmaa reaaliaikaisesti. 2020 Fusion suunnitteluohjelma tukee useita näyttöjä eli voit näyttää asiakkaille halutun näkymän toisessa näytössä ja tehdä suunnitelmaan muutoksia jotka näkyvät heti kaikissa näkymissä. Uusi pian julkaistava 2020 Fusion 6 tarjoaa entistäkin nopeamman renderöinnin, joka mahdollistaa sujuvan suunnittelun ja esityksen myös asiakkaan läsnäollessa.
Lisää renderöinnistä

2020Fusion_Feature3_Tiling_800x500

Laatoitus- ja pinnoitustyökalut

Suunnitelman viimeistely pinnoitteilla, kuten laatoitukset, lattia, matot ja tapetit, antaa asiakkaalle viimeistellyn vaikutelman. Voit tuoda uusia materiaaleja ja muokata niistä halutun pinnoitteen. Kalustesuunnitelma realistisilla materiaaleilla toteutetussa ympäristössä helpottaa asiakkaan päätöksentekoa. 2020 Fusion suunnitteluohjelma laskee pinnoitettujen alueiden pinta-alat materiaalien tilausta helpottamaan.
Lisää pinnoituksesta

Ota yhteyttä!