Hinnoittele, tilaa ja raportoi

Fusion Sales mahdollistaa erittäin monipuoliset hinnoittelu-, tavarantilaus- ja raportointitoiminnot.

Tarjouslaskenta tuo nopeutta ja tarkkuutta tarjousten ja projektin kustannusten laskemiseen. Kustannukset ovat tiedossa ja tarjouksesta näkee nopeasti, mistä hinta muodostuu. Näin pystyt jättämään samassa ajassa enemmän tarjouksia kuin perinteisillä menetelmillä. Yleensä pienehkö osa tarjouksista johtaa tilaukseen, joten tarjouslaskenta tulee voida tehdä tehokkaasti. Mitä nopeammin, helpommin ja virheettömämmin tarjous syntyy, sitä enemmän työ tuottaa yritykselle.

fusionsales
4

Hinnoittele, tilaa ja raportoi

Tuotteita voidaan hinnoitella kolmella eri tavalla: ryhmäkohtaisesti, tyyppikohtaisesti tai yksittäin. Jokaiselle hinnoitteluriville voidaan antaa haluttu kate- ja alennusprosentti. Kattava valikoimamme sisältää tarvitsemasi raportit.  Raportit ovat muokattavia ja ne voidaan tallentaa Word-, Excel- ja PDF-muotoisina.

Sähköiset tilaukset ja integraatiot

Jatkuvasti kehittyvä sähköisten tilausten verkostomme mahdollistaa vaivattoman ja automaattisen tuotteiden tilaamisen suoraan tavarantoimittajilta.

Oman tuotannon tehostamisessa auttaa FuturaPlan ERP- järjestelmä, joka on täysin integroitu Fusion tuoteperheeseen.

 

5
2

Olemme palveluksessasi

Yrityksemme vahva toimialaosaaminen varmistaa asiakkaallemme tarpeisiin sopivan ja kustannustehokkaan ratkaisun. Yhteistyö kanssamme on helppoa, sillä puhumme asiakkaidemme kanssa samaa kieltä.