Fusion Sales – hinnoittele tarkemmin

Fusion Sales mahdollistaa erittäin monipuoliset hinnoittelu-, tavarantilaus- ja raportointitoiminnot. Ohjelma soveltuu kaikille Fusionia käyttäville yrityksille.

Saumaton yhteys FuturaPlan-toiminnanohjaukseen

Fusion Sales on itsenäinen ohjelmisto. Se integroituu kuitenkin saumattomasti osaksi FuturaPlania. Ohjelman avulla siirrät tilaukset FuturaPlan-toiminnanohjausjärjestelmään hetkessä.


Hinnoittele juuri niin kuin haluat

sales-hinnoittelu

Tuotteita voidaan hinnoitella kolmella eri tavalla: ryhmä­kohtaisesti, tyyppi­kohtaisesti tai yksittäin. Jokaiselle hinnoitteluriville voidaan antaa haluttu kate- ja alennusprosentti.

Edistynyt raportointi

sales-raportointi

Raportit ovat muokattavia ja ne voidaan tallentaa myös Word-, Excel- ja PDF-muotoihin. Raportointi perustuu Microsoftin raportointityökaluihin ja RDL-raportointikieleen.

Monipuolisen hinnoittelun hyödyt

  • Tuotteiden kohdistus haluttuihin hinnoitteluryhmiin
  • Usean eri huoneen niputtaminen koontitarjoukseksi
  • Alennuksen kohdistaminen yksittäiseen tuotteeseen, ryhmään tai koko tarjoukseen (esim. kampanjatuotteet)?

Edistyneen raportoinnin hyödyt

  • Tarjous rivihinnoilla tai ilman
  • Koontitarjous jossa yksi hinta tai hinta huoneittain
  • Raportin oletusvalinnat/mallit
  • Suosikkiraportit

Fusion-integraatio

fusion-integraatio

Kaikki suunnitelman tiedot siirtyvät Fusionista Fusion Sales -ohjelmaan helposti ja nopeasti. Suunnitelmaa voidaan myös päivittää, jolloin edelliset versiot näkyvät historiatietona. Useita suunnitelmia voidaan koostaa yhdeksi koontitarjoukseksi.

FuturaPlan-integraatio

futuraplan-integraatio

Valmis tilaus siirretään tietoturvallisesti suoraan FuturaPlan ERP-järjes­telmään. Integraatio mahdollistaa kaksisuuntaisen kommunikoinnin, jolloin tilauksen etenemisestä tuotannossa saadaan tieto myös myyjälle.