Ammattilaisen suunnitteluohjelma

KPS.MAX - huipputason suunnitteluohjelma, joka mullistaa suunnittelun ja myynnin. Pilvipohjainen suunnitteluohjelma mahdollistaa suunnittelun entistä nopeammin ja tarkemmin kuin koskaan aikaisemmin.

FuturaPlan ERP
yksinkertainen_suunnittelu

Helppo ja nopea suunnittelu

KPS.MAX tarjoaa nopean ja vaivattoman tavan toteuttaa asiakkaasi unelmien suunnitelma! Ihastuta asiakkaasi suunnitteluprosessin nopeudella ja virheettömyydellä. Suunnittelu on nopeampaa kuin koskaan! Reaaliaikainen renderöinti tarjoaa "wow"-efektin myyntityön aikana.

Pilvipohjainen tietokanta - Suunnitelmat saatavilla eri laitteilla

KPS.MAX on huipputason suunnitteluohjelma, joka mullistaa suunnittelun ja myynnin. Voit tallentaa suunnitelmasta pilvipohjaiseen tietokantaan. Tämä mahdollistaa suunnittelun eri laitteilla. Voit jakaa suunnitelmia ja asiakkaita myyjien kesken, näin voitte esimerkiksi suunnitella asiakkaiden tiloja yhdessä.

pilvipohjainen
erp_connection

ERP-integraatio - Hallitse tuotantoa, ostotilauksia ja lähetyksiä helposti

Myyntiprosessi voidaan tehdä alusta loppuun käyttäen pelkästään KPS.MAX:ia. KPS.MAX kommunikoi jatkuvasti ERP-järjestelmän kanssa nykyaikaisten verkkopalvelujen välityksellä. Tärkeät tiedot, kuten käyttäjät, toimipisteet, varastot ja toimittajien osoitteet, synkronoidaan automaattisesti, ja tarjoukset, tilaukset tai tilauksen muutokset välitetään ERP-järjestelmään reaaliajassa.

Olemme palveluksessasi - Varaa oma esittely tänään!

Yrityksemme vahva toimialaosaaminen varmistaa asiakkaallemme tarpeisiin sopivan ja kustannustehokkaan ratkaisun. Tunnemme hyvin alan yritysten liiketoimintaympäristön sekä toimivan suunnitteluohjelman tärkeyden. Yhteistyö kanssamme on helppoa, sillä puhumme asiakkaidemme kanssa samaa kieltä.

handshake

Soita meille: +358 50 553 1711