Ammattilaisen suunnitteluohjelma

KPS.MAX - huipputason suunnitteluohjelma, joka mullistaa suunnittelun ja myynnin. Pilvipohjainen suunnitteluohjelma mahdollistaa suunnittelun entistä nopeammin ja tarkemmin kuin koskaan aikaisemmin.

612de59d90bbcc56b6707500_kps-max-laptop-min (1)
yksinkertainen_suunnittelu

Vaivaton suunnittelu

Älykkäät automaatiot ja älykkäät suunnittelutyökalut

Suunnittelu sujuu nopeasti ja vaivattomasti. Yllätä asiakkaasi suunnitteluprosessin nopeudella ja laadukkuudella. Automaatiot nopeuttavat merkittävästi aikaa vieviä tehtäviä. Realiaikainen renderointi tarjoaa "vau" -efektin esityksissä. Suunnittelijat voivat hyödyntää maksimaalisesti konsultointitaitojaan ja parantaa siten asiakastyytyväisyyttä.

Pilvipohjainen - Suunnitelmat saatavilla eri laitteilla

Tiedot keskitetysti pilvessä

Kaikki KPS.MAX ohjelmistoon liittyvät sovellukset käyttävät samaa tietokantaa pilvessä. Pilvipohjainen alustarakenne parantaa joustavuutta ja helpottaa yhteistyötä käyttäjien välillä. Tämä mahdollistaa esteettömän viestinnän toimittajien, kuluttajien ja teollisuuden välillä.

 

631ec86a8a5b06a16fbdd72b_2-12fps-bg
erp_connection

ERP-integraatio - Hallitse tuotantoa, ostotilauksia ja lähetyksiä helposti

Tietojärjestelmien välinen integraatio

Myyntiprosessi voidaan tehdä alusta loppuun käyttäen pelkästään KPS.MAX:ia. KPS.MAX kommunikoi jatkuvasti ERP-järjestelmän kanssa nykyaikaisten verkkopalvelujen välityksellä. Tärkeät tiedot, kuten käyttäjät, toimipisteet, varastot ja toimittajien osoitteet, synkronoidaan automaattisesti, ja tarjoukset, tilaukset tai tilauksen muutokset välitetään ERP-järjestelmään reaaliajassa.

Optimoitu hinnoittelu

Paras hinta nappia painamalla

Integroitu automaattinen lohkolaskenta tarjoaa parhaan myyntihinnan kuluttajalle ja edullisimman hankintahinnan jälleenmyyjälle. Hinta määräytyy älykkään logiikkapohjaisen järjestelmän avulla. Automaattinen lohkolaskenta toimii taustalla suunnittelun aikana ja päivittyy jatkuvasti automaattisesti. Älykäs automaattitoiminto takaa nopean ja tarkan hinnoittelun loppuasiakkaalle ja tehostaa siten päätöksentekoprosessia.

61443ccb1bdcd65a015e18ef_07

Ominaisuuksia

Tilausten tekeminen

Jokaisella suunnitteluun sisällytetyllä valmistajalla on oma paikkansa vaadituille tilausraporteille ja graafisille näkymille. Suunnitelmaan tehtävät muutokset näkyvät selkeästi ilmoituskeskuksessa. Tilauksen tila ja sen siirtotapa ovat helposti saatavilla.

Toimipisteiden hallinta

Toimipisteiden hallintamoduuli mahdollistaa toimipisteiden, tuoteluetteloiden, hintalaskelmien, käyttäjien ja varastojen hallinnan keskitetysti. Dokumentit, tilaukset ja lohkot voidaan määrittää jokaiselle toimipisteelle erikseen. Käyttäjät voivat kirjautua eri toimipisteisiin, ja heidän pääsyoikeuksiaan voidaan hallita käyttöoikeuksilla.

Digitaalinen mittaus

Mittausjärjestelmän mittaukset voidaan tuoda suoraan KPS.MAXiin. Tuotujen tietojen avulla mahdolliset poikkeamat tunnistetaan alkuperäiseen suunnitelmaan verrattuna. Näet erot helposti ja nopeasti ja voit päivittää suunnitelmaasi sen mukaisesti. Täysin integroitu prosessi on nopea ja helppo ja samalla vältät kalliit virheet ja säästät aikaa.

Valaistusefektit 3D:ssä

KPS.MAXilla saat nopeasti vaikuttavat valaistusefektit. Voit  hyödyntää monipuolisesti erilaisia valaistuslähteitä ja taustoja suunnitelmissasi. Voit myös täyttää huoneen auringonvalolla tai säätää valaistusominaisuuksia halutun tunnelman aikaansaamiseksi. KPS.MAXin huipputason renderointimoottorilla saat pienellä työllä loistavia kuvia.

Älykäs sijoittelu

Sähkölaitteiden, pesualtaiden, hanojen ja liittimien älykäs sijoittelu

Sähköiset laitteet, pesualtaat, hanat ja liittimet sijoitetaan automaattisesti oikeaan paikkaan suunnitelmissasi. Älykäs logiikkajärjestelmä varmistaa näiden kohteiden optimaalisen sijoittelun, mikä yksinkertaistaa ja nopeuttaa suunnitteluprosessia huomattavasti.

Pitkien osien luominen

Pitkien osien automaattinen generointi

Älykäs automaatio yksinkertaistaa suunnitteluprosessia. Pitkät osat, kuten työtasot, sokkelit ja välitilat, lisätään automaattisesti KPS.MAX-suunnitelmaasi kalusteiden sijoittamisen yhteydessä. Tämä prosessi valitsee oikeat tilattavat tuotteet, laskee määrät ja lisää kaiken tarvittavan ostoskoriin. Työtason muotoja ja kokoja voi myös muuttaa tarvittaessa. KPS.MAX poistaa näin toistuvat ja aikaa vievät tehtävät ja mahdollistaa suunnitelmien tekemisen entistä tehokkaammin.

Reaaliaikaiset varjot 3D-näkymässä

Reaaliaikaiset animaatiot ja varjot 3D:ssä
Laadukkaat animaatiot innostavat asiakkaitasi. Kaappien ovet ja laatikot voidaan avata helposti sisäänrakennetulla animaatiomoottorilla. Näin voit esitellä asiakkaille suunnittelun toiminnallisuutta ja ergonomiaa ja samalla varmistaa, että esimerkiksi kätisyydet ovat oikein.

 

3D-navigointi

Helppokäyttöinen ja tehokas 3D-navigointi. KPS.MAX tarjoaa 3D-navigoinnin sekä standardi- että lintuperspektiivinäkymät hiiren ja/tai näppäimistön avulla. Navigointi tapahtuu reaaliaikaisesti viiveittä.

Intuitiivinen huonesuunnittelu

Huoneiden luominen sujuu helposti ja nopeasti

Huone voidaan luoda nopeasti erilaisten mallien avulla tai suunnitella kokonaan alusta alkaen. Kaikenmuotoisten huoneiden luominen on mahdollista ottaen huomioon pienimmätkin yksityiskohdat.

Dokumenttien ryhmätulostus

Dokumenttien luominen on vaivatonta

Voit tulostaa useita raportteja, graafisia kuvia ja teknisiä näkymiä halutussa järjestyksessä helposti. Oma dokumenttierä on helppo luoda - valitset halutut asiakirjat raahaamalla ne haluttuun paikkaan haluttuun järjestykseen ja tulostat. Jokaisesta projektista luodaan nopeasti halutunlainen asiakirjasarja, mikä tuo läpinäkyvyyttä ja lisää asiakkaidesi luottamusta.

Automaattinen lohkonlaskenta

Hinnoittelu yksinkertaistuu automaattisen lohkonlaskennan avulla

Automaattinen hinnoittelu älykkään logiikan avulla. KPS.MAX-lohkonlaskenta määrittää automaattisesti parhaan myyntihinnan asiakkaallesi ja parhaan ostohinnan sinulle. Se toimii taustalla, päivittyy jatkuvasti ja takaa nopean hinnoittelun asiakkaallesi - milloin tahansa suunnitteluprosessin aikana.

 

Reaaliaikainen mitoitus

Reaaliaikainen mitoitus tarkoittaa, että suunnitelmasi mitat ovat ajan tasalla koko suunnitteluprosessin ajan. Automaattisesti saatavat ajantasaiset mitat helpottavat suunnittelutyötä. KPS.MAXin tuottamat dokumentit tarjoavat yksityiskohtaiset ja selkeät mitat ja säästävät siten asentajien aikaa ja vaivaa.

Tuotesijoittelu

Älykäs tuotteiden sijoittelu

Kohdistuspisteet ja linjat toimivat kuin magneetit ja tekevät tuotteiden sijoittamisesta helppoa ja tarkkaa. Kun kohde liikkuu lähelle näitä pisteitä tai linjoja, se "tarttuu" automaattisesti oikeaan paikkaan. Suunnittelija säästää näin merkittävästi aikaa sijoittaessaan tuotteita suunnitelmaan.

Reaaliaikainen renderointi

Kokeile reaaliaikaista renderointia

KPS.MAX renderoi kuvat realiaikaisesti. Valokuvan tarkat 3D-kuvat syntyvät viiveettä ja ovat saatavilla milloin tahansa suunnittelun ja esittelyn aikana. Näin suunnittelu sujuu nopeammin ja luo vaikutuksen asiakkaisiisi.

Olemme palveluksessasi - Varaa oma esittely tänään!

Yrityksemme vahva toimialaosaaminen varmistaa asiakkaallemme tarpeisiin sopivan ja kustannustehokkaan ratkaisun. Tunnemme hyvin alan yritysten liiketoimintaympäristön sekä toimivan suunnitteluohjelman tärkeyden. Yhteistyö kanssamme on helppoa, sillä puhumme asiakkaidemme kanssa samaa kieltä.

handshake

Soita meille: +358 50 553 1711