KPS.MAX Web

Suunnitteluohjelma verkossa

Hanki uusia asiakkaita verkossa tapahtuvan yhteistyön avulla

Ensikontakti asiakkaasi kanssa ei tapahdu yleensä myymälässäsi. Tyypillisesti asiakkaasi tutustuvat ensin tarjontaan verkossa ja vasta sitten päättävät kehen ottaa yhteyttä ostotarkoituksessa. KPS.MAX Web tuottaa laadukkaita liidejä tarjoamalla helppokäyttöisen suunnittelutyökalun verkossa, joka houkuttelee asiakkaita ostamaan. Ratkaisu tarjoaa saumattoman monikanavaisen ostoskokemuksen. Asiakkaasi voivat itse aloittaa suunnitteluprosessinsa verkossa ja jatkaa suunnitelmansa loppuun hyödyntämällä konsultointipalvelujasi ja ammattitaitoista suunnitteluosaamistasi.

64798e79dc4a96164ece6b06_kps-max-web-hero
613f43368db2c80fc52673c5_02

Hanki laadukkaita liidejä

Tee ensimmäinen yhteydenotto verkossa

Asiakkaat etsivät tietoa internetistä jo ennen kuin valitsevat jälleenmyyjän. Asiakkaasi voivat käyttää KPS.MAX web suunnitteluohjelmaa inspiroitumiseen ja unelmasuunnitelmansa laatimiseen helposti ja nopeasti. Suunnitelma voidaan siirtää helposti KPS.MAX ammattilaisratkaisuun tarjoten sinulle laadukkaita liidejä helposti jo ennen ensitapaamista.

Edut ja hyödyt

 Hanki asiakasliidejä tehokkaammin

Saat laadukkaita liidejä asiakastarpeiden kera

Näet asiakkaasi tarpeet ja toiveet jo ennen ensimmäistä yhteydenottoa

Muuta potentiaaliset asiakkaat helpommin asiakkaiksi

Voit aloittaa kommunikoinnin asiakkaan kanssa varhaisessa vaiheessa yhteistyötä tukevalla ratkaisulla

Ole kilpailijoitasi nopeampi ja kommunikoi asiakkaidesi kanssa reaaliajassa

Paranna yrityksesi brändi-imagoa

Ole asiakkaidesi tarpeiden ulottuvilla

Asiakkaasi tekemä suunnitelma on heti saatavilla ammattimaisessa suunnitteluohjelmistossasi

Pysy yhteydessä asiakkaisiin jopa toimituksen jälkeen

Ominaisuudet

Suunnittelu verkossa

KPS.MAX web voidaan integroida verkkosivustollesi ja räätälöidä yritysilmeesi ja brändisi mukaiseksi. Ratkaisun ja liidien hallinta sujuu kätevästi omalla hallintapaneelilla. Verkkosivustosi mahdollisuudet nousevat uudelle tasolle ja auttavat houkuttelemaan uusia asiakkaita suoraan heidän kotisohviltaan

Tunnista vaatimukset

Asiakkaasi voi luoda suunnitelman omien tarpeidensa pohjalta vastattuaan ensin muutamaan yksinkertaiseen kysymykseen. Näin saat jo alkuvaihessa asiakkaittesi tarpeista tärkeää tietoa. Tiedot voivat sisältää budjetin, suunnitelman muodon ja heidän tyylivalintansa.

Inspiroi

Tarjoa asiakkaallesi inspiroivia kuvia KPS.MAX webissä. Tarjoa tukea alueilla, joilla asiakkaasi saattavat kokea päätösten tekemisen vaikeaksi. Kun tarjoat etukäteen jokaiselle asiakkaalle ideoita ja inspiraatiota niin he voivat saapua tapaamiseen kanssasi tietty konsepti mielessään.

Helppokäyttöinen suunnitteluohjelma verkossa

KPS.MAX webin käyttöä tukevat opastetut kierrokset, tarjoavat välitöntä apua asiakkaillesi riippumatta siitä, millaista laitetta tai selainta he käyttävät. Asiakkaasi voivat suunnitella milloin ja missä tahansa KPS.MAX webin avulla asentamatta mitään ohjelmistoja. He voivat innostua, testata erilaisia vaihtoehtoja ja suunnitella unelmaprojektinsa, kun KPS.MAX web tarjoaa heille kaiken tarvitsemansa tuen tarvittavissa kohdissa matkansa aikana. Aikaisempi tietämys ja tekniset taidot eivät ole välttämättömiä.

Yksilöllinen suunnittelu

Asiakkaasi voivat muokata suunnitelmansa asetuksia omien vaatimustensa mukaisesti. KPS.MAX webin yksinkertainen valikkorakenne ja tuotevelho mahdollistavat asiakkaillesi yksilöllisen kehittymisen ja erityisvaatimusten tunnistamisen jo varhaisessa vaiheessa.

Tilastot ja analyysi

KPS.MAX webin hallintapaneeli tarjoaa jatkuvan, ajan tasalla olevan yhteenvedon kaikista luoduista suunnitelmista ja laadukkaista liideistä. Kerättyä tietoa voidaan analysoida helposti parhaan toimintatavan määrittämiseksi jokaiselle mahdolliselle asiakkaalle.

Yhteydenpito

Asiakkaasi voivat ottaa sinuun helposti yhteyttä milloin tahansa KPS.MAX web -asiakasmatkan aikana, mikä parantaa yhteistyötä asiakkaidesi kanssa ja lisää siten myyntiä.
Saat tärkeitä tietoja asiakkaistasi kun olet aina saatavilla. Mitä useammat potentiaaliset asiakkaat käyttävät KPS.MAX web suunnitteluohjelmaa, sitä enemmän asiakkaat ottavat sinuun yhteyttä. Nämä vaihtoehdot ovat saatavilla vakio KPS.MAX web -ratkaisussa:

  • Asiakkaasi luovat suunnitelman ja voivat palata suunnitelmaansa saamansa suunnittelukoodin avulla.
  • Asiakkaasi täyttävät yhteydenottolomakkeen luotuaan suunnitelmansa.
  • Asiakkaasi ottavat sinuun suoraan yhteyttä aina saatavilla olevan "ota yhteyttä" verkkolomakkeen avulla.

Suunnittelukoodin luonti

Käyttämällä KPS.MAX webiä asiakkaasi voivat luoda keittiön milloin ja missä tahansa.

Loppukäyttäjä voi suunnitella ensimmäisen keittiönsä kodissaan riippumatta aukioloajoistasi.

Joustava käyttö

Käyttämällä KPS.MAX webiä asiakkaasi voivat luoda suunnitelman, antaa vaatimuksensa ja lähettää yhteystietonsa milloin ja missä tahansa.

Näin asiakkaasi voi tehdä suunnitelmansa ja aloittaa ostoprosessinsa riippumatta aukioloistasi.

Liidien hankinta

KPS.MAX webin avulla hankit helposti uusien potentiaalisten asiakkaiden yhteystiedot.

Jokaisen suunnitteluprojektin viimeisessä vaiheessa asiakkaasi hyväksyvät, että heidän yhteystietonsa annetaan sinulle. Mikään ei estä sinua ottamasta heihin yhteyttä!

Olemme palveluksessasi

Yrityksemme vahva toimialaosaaminen varmistaa asiakkaallemme tarpeisiin sopivan ja kustannustehokkaan ratkaisun. Yhteistyö kanssamme on helppoa, sillä puhumme asiakkaidemme kanssa samaa kieltä.

2

Ota yhteyttä:

050 553 1711