DB-Manager on hyvä työnantaja

DB-Manager Oy lyhyesti

DB-Manager Oy on vuonna 1984 perustettu asiakaslähtöinen suomalainen ohjelmistoyritys. Kehitämme asiakkaidemme kanssa yhteistyössä tuottavuutta ja kannattavuutta parantavia ohjelmistoratkaisuja. FuturaPlan ERP ja WinPlan ERP ovat hyviä esimerkkejä asiakkaidemme toimintaa tehostavista ratkaisuista.

Yrityksemme pitkä historia ja syvällinen toimialaosaaminen tekevät meistä kumppanin, joka huolehtii asiakkaistaan nyt ja tulevaisuudessa. Pitkäaikaisimmat asiakassuhteemme ovat vuodelta 1985. Toimintamme kattaa kaikki pk-yrityksen ohjelmistotarpeet alkukartoituksista ylläpitoon.

Olemme turvallinen yhteistyökumppani, sillä luottoluokituksemme on ollut vuodesta 2002 lähtien AAA. Tällaisia yrityksiä on Suomessa vain parisen sataa.

presentation_guy

Asiakaslähtöistä palvelua

"DB-Managerilla toiminnan keskiössä on asiakas. Asiakas on meille kumppani. Yhdessä kehitetyt sovellusratkaisut mahdollistavat kumppaniemme liiketoiminnan kehittämisen ja tuloksen kasvattamisen.

Parasta DB-Managerissa on työn merkityksellisyys. Saan olla mukana tarjoamassa ratkaisuja, jotka tekevät tuhansien suomalaisten työstä mielekkäämpää ja tehokkaampaa."

Ossi Harmaala