DB-Manager lyhyesti

kuvitus_hermia

Olemme asiakaslähtöinen ohjelmistoyritys, joka on kehittänyt asiakkaidemme tuottavuutta ja kannattavuutta parantavia ohjelmistoratkaisuja vuodesta 1984 lähtien. Yhteistyössä asiakkaidemme kanssa kehitetyt ohjelmistoratkaisut auttavat asiakkaitamme menestymään omassa liiketoiminnassaan. Kauppalehti on listannut meidät Tampereen 10 parhaan tietojenkäsittelypalveluyrityksen joukkoon.

Tarjoamiamme ohjelmistoratkaisuja ovat Fusion, WinPlan ERP, FuturaPlan ERP, SuperOffice CRM ja eMarketeer. Fusion on Euroopan myydyin keittiöiden ja kylpyhuoneiden suunnittelutyökalu. WinPlan ERP on Suomen, Ruotsin ja Viron ikkuna- ja oviteollisuuden käyttämä toiminnanohjausjärjestelmä. FuturaPlan ERP on kokonaisvaltainen toiminnanohjausjärjestelmä, jolla voi hallita tuotannon kaikki välivaiheet tarjouslaskennasta toimitukseen. SuperOffice CRM on pohjoismaiden myydyin ja yksi Euroopan johtavista asiakkuudenhallintajärjestelmistä. eMarketeer on monipuolinen markkinoinnin automaatiotyökalu, joka on käytössä jo 34 maassa.

Meillä on jo yli 500 pitkäaikaista asiakassuhdetta Suomessa, Ruotsissa ja Baltian maissa. Toimintamme perustuu pitkäaikaiseen yhteistyöhön asiakasyritysten kanssa, ahkeraan ja osaavaan henkilöstöön sekä luotettavaan ja palvelevaan asiakastukeen. Yhtiömme omistaa suurelta osin työntekijät ja muutama perhe.

Yhtiömme talous on vakaa. Luottoluokituksemme on ollut vuodesta 2002 lähtien AAA eli viimeiset 16 vuotta. Dun & Bradstreet on reitannut yrityksemme alhaisimpaan riskiluokkaan 1. Tällaisia yrityksiä on Suomessa vain parisen sataa.

DB-Manager Oy on suomalainen ohjelmistoyritys