DB-Manager on hyvä työnantaja

DB-Manager Oy lyhyesti

DB-Manager Oy on vuonna 1984 perustettu asiakaslähtöinen suomalainen ohjelmistoyritys. Kehitämme asiakkaidemme kanssa yhteistyössä tuottavuutta ja kannattavuutta parantavia ohjelmistoratkaisuja. FuturaPlan ERP ja WinPlan ERP ovat hyviä esimerkkejä asiakkaidemme toimintaa tehostavista ratkaisuista.

Yrityksemme pitkä historia ja syvällinen toimialaosaaminen tekevät meistä kumppanin, joka huolehtii asiakkaistaan nyt ja tulevaisuudessa. Pitkäaikaisimmat asiakassuhteemme ovat vuodelta 1985. Toimintamme kattaa kaikki pk-yrityksen ohjelmistotarpeet alkukartoituksista ylläpitoon.

Olemme turvallinen yhteistyökumppani, sillä luottoluokituksemme on ollut vuodesta 2002 lähtien AAA. Tällaisia yrityksiä on Suomessa vain parisen sataa.

presentation_guy

Asiakaslähtöistä palvelua

"DB-Managerilla toiminnan keskiössä on asiakas. Asiakas on meille kumppani. Yhdessä kehitetyt sovellusratkaisut mahdollistavat kumppaniemme liiketoiminnan kehittämisen ja tuloksen kasvattamisen.

Parasta DB-Managerissa on työn merkityksellisyys. Saan olla mukana tarjoamassa ratkaisuja, jotka tekevät tuhansien suomalaisten työstä mielekkäämpää ja tehokkaampaa."

Ossi Harmaala

3

Fusion jälleenmyyntisopimuksemme 2020 Technologies kanssa päättyi 31.10.2022. DB-Manager ei enää myy Fusion lisenssejä, tarjoa uusia Fusion ohjelmistoversioita eikä tarjoa Fusion ohjelmiston bugikorjauksia ja ylläpitoa. Kaikki Fusion lisensseihin, uusiin ohjelmistoversioihin, bugikorjauksiin tai ylläpitoon liittyvät pyynnöt tulee jatkossa osoittaa seuraavalle taholle: Cyncly Alexander Ainge - alex.ainge @ compusoftgroup.com. Muut tuotteet ja palvelut jatkuvat normaalisti. DB-Manager tuki jatkuu Salesin, Sales Servicen, FuturaPlanin ja ERP integraatioiden osalta normaalisti ja yleisen IT tuen osalta rajoitetusti.