E J Hiipakka Oy:n tuoteluettelo uutena Fusion luettelovalikoimaan mukaan

Löydät Hiipakan teollisuustuotteet Fusionista. Tee näyttäviä ja havainnollistavia suunnitelmia Hiipakan tuotekokonaisuuksilla.

Yritysesittely:

E J Hiipakka Oy on vuonna 1951 perustettu perheyritys, joka on yksi suurimmista kalustealan toimijoista Suomessa. Asiakkaita palvellaan Etelä-Pohjanmaalta Jurvasta, jossa yritys on vuosikymmenten ajan kasvanut ja kehittynyt aikaansa seuraten.

Laajasta valikoimasta löydät raaka-aineet ja tarvikkeet kaluste- ja keittiöteollisuuden tarpeisiin. Vahvuutena on kyky palvella asiakkaita kokonaisvaltaisesti – kaikki tuotteet ja palvelut saa samasta paikasta, toimitusvarmuudella, kilpailukykyiseen hintaan.

Hiipakan yhteistyöverkostoon kuuluu useita yrityksiä meiltä ja maailmalta, esimerkiksi DTC (laatikot ja saranat), Starax (keittiömekanismit), Schilsner (ABS-nauhat), Likora (profiilikalvot), CM (altaat) ja Tikkurila (pintakäsittelyaineet). Valikoimasta löytyy myös mm. kalustelevyt, työtasot, ovet, vetimet, jalat ja helat sekä oman tehtaan valmistamat kiintokalustekomponentit.

 

Ossi Harmaala

Puh. +358 50 553 1711, ossi.harmaala@dbmanager.fi

Kirjoita kommentti