E J Hiipakka Oy:n tuoteluettelo uutena Fusion luettelovalikoimaan mukaan

Löydät Hiipakan teollisuustuotteet Fusionista. Tee näyttäviä ja havainnollistavia suunnitelmia Hiipakan tuotekokonaisuuksilla.

Yritysesittely:

E J Hiipakka Oy on vuonna 1951 perustettu perheyritys, joka on yksi suurimmista kalustealan toimijoista Suomessa. Asiakkaita palvellaan Etelä-Pohjanmaalta Jurvasta, jossa yritys on vuosikymmenten ajan kasvanut ja kehittynyt aikaansa seuraten.

Laajasta valikoimasta löydät raaka-aineet ja tarvikkeet kaluste- ja keittiöteollisuuden tarpeisiin. Vahvuutena on kyky palvella asiakkaita kokonaisvaltaisesti – kaikki tuotteet ja palvelut saa samasta paikasta, toimitusvarmuudella, kilpailukykyiseen hintaan.

Hiipakan yhteistyöverkostoon kuuluu useita yrityksiä meiltä ja maailmalta, esimerkiksi DTC (laatikot ja saranat), Starax (keittiömekanismit), Schilsner (ABS-nauhat), Likora (profiilikalvot), CM (altaat) ja Tikkurila (pintakäsittelyaineet). Valikoimasta löytyy myös mm. kalustelevyt, työtasot, ovet, vetimet, jalat ja helat sekä oman tehtaan valmistamat kiintokalustekomponentit.

 

Ossi Harmaala

Tehdään yhdessä digiloikka! Mottoni yhteistyölle on asiakaslähtöisyys, asiakaslähtöisyys ja asiakaslähtöisyys.

Kirjoita kommentti