Oletko hankkimassa uutta tietokonetta 2020 Fusion käyttöön?

Posted · Add Comment

Mitä pitäisi otaa huomioon uuden koneen hankinnassa?

Tilasuunnitteluohjelmat, kuten 2020 Fusion, vaativat luotettavan tietokoneen käsittelemään CAD grafiikkaa ja renderöintiä. Näyttävimpien tietokonepelien tapaan CAD ohjelmat vaativat keskitasoa tehokkaampia koneita toimiakseen luetettavaksi. Tietokoneiden myyjät eivät aina tunne yksittäisten CAD ohjelmien vaatimuksia, mutta useimmat tietävät mitä tarkoitat kun pyydät keskivertoa pelikonetta. Jos tietokone jaksaa pyörittää viimeisimpiä videopelejä, se jaksaa todennäköisesti pyörittää myös CAD ohjelmia.

Tutustuthan 2020 Fusion laitesuosituksiin ennen tietokoneen ostoa jotta uusi koneesi täyttää vaatimukset. Kolme tärkeintä tekijää ovat RAM muistin määrä, näytönohjain ja näytön resoluutio.

RAM muisti nopeuttaa koneen toimintaa ja mahdollistaa useampien ohjelmien käytön yhtäaikaisesti ilman ongelmia. Koneen muistin määrän tulee olla vähintään laitesuosituksien mukainen.

Uuden tietokoneen tulee olla varustettu erillisellä näytönohjaimella. Erillinen näytönohjain nopeuttaa renderöintiä ja parantaa merkittävästi ohjelman vakautta.

Näytön resoluutio vaikuttaa kuinka selkeinä teksti ja kuvat näkyvät näytöllä. Resoluutiota voidaan säätää Microsoft Windowsin asetuksissa. Suuremmalla resoluutiolla, kuten 1600 x 1200 pistettä, kaikki näkyy ruudulla terävämpänä, mutta pienempänä. Pienemmällä resoluutiolla, kuten 800 x 600 pistettä, vähemmän asioita mahtuu ruudulle, koska ne näkyvät suurempina. Tämä voi vaikuttaa suunnitelman teksteihin ja kuviin (liian korkea resoluutio voi rasittaa silmiä, liian matalan resoluution takia esineet eivät näy suunnitelmassa oikein). Oikeaa resoluutiota kannattaa harkita kun halutaan tehdä laadukkaita kuvia ja renderöintejä.

2020 Fusionia käytettäessä koneessa tulisi olla vähintään:

  • 64-bittinen käyttöjärjestelmä: Windows 10, Windows 8/8.7, Windows 7
  • Suoritin: Intel Core i7 tai vastaava AMD
  • Muisti: 8 GB RAM
  • Näytönohjain: erillinen näytönohjain vähintään 2 GB muistilla
  • Näyttö: Full HD 1920 x 1080 tai suurempi
  • Kovalevy: SSD levy on perinteistä levyä nopeampi
  • Internet yhteys luetteloiden asennusta varten
  • Vapaa USB portti 2020 Fusion suojausavainta varten