Avainasiakkaat haltuun SuperOfficen Valinta-työkalulla

Asiakashallinnan hakutyökalut mielletään helposti vain markkinoinnin työkaluiksi. Tyypillisesti niillä haetaan asiakastietokannasta kohderyhmiä erilaisiin kampanjoihin ja postituksiin (esim. joulukorttien postitus).

SuperOfficen hakutyökalu (=Valinta) on itselläni arjen työkalu, jolla pystyn analysoimaan ja pitämään isommankin asiakasmäärän hallussa. Kun tietää asioiden olevan hanskassa, voi keskittyä olennaiseen eli asioiden toteuttamiseen. Turha murehtiminen ja stressaaminen jäävät pois.

  • Kuinka helposti voit varmistaa, että kaikki avainasiakkaasi on tavattu viimeisen puolen vuoden aikana?
  • Onko kaikilla myyntiputkessa oleville asiakkaille määritelty seuraava toimenpide tulevaisuuteen?

Yksinkertaisia kysymyksiä, joihin vastaaminen saattaa edellyttää asiakasmäärästä riippuen jopa tuntien työn.

SuperOffice 7 paransi entisestään mahdollisuuksia hakea yrityksiä ja yhteyshenkilöitä yrityksen asiakastietokannasta. Aikaisemmin olet voinut käyttää hakukriteerinä yritykselle tai yhteyshenkilölle etukäteen määriteltyjä luokittelutietoja, esim. kategoriaa, liikealaa tai intressejä. Nyt voit hakea myös yrityksiä, joille on mm. lähetetty tarjous tai tavattu viimeisen kolmen kuukauden aikana.

Kuinka käytät SuperOfficen yhdistettyä valintaa

SuperOfficen uusi yhdistetty valinta antaa sinulle mahdollisuuden verrata kahden valinnan tulosta keskenään. Käytännössä luot kaksi dynaamista valintaa. Ensimmäiseen valintaan haet omat vastuuasiakkaasi. Toiseen valintaan haet asiakkaasi, joilla on tapaaminen kuluvalla neljänneksen aikana. Kolmannen valinnan tyyppi on yhdistetty valinta, jossa vertaat näitä aikaisemmin luomaasi valintaa keskenään. Lopputuloksena syntyy listaus esim. avainasiakkaistasi, joiden kanssa sinun pitää sopia tapaaminen. Listaus ei ole staattinen raportti, vaan hiiren klikkauksella kunkin yrityksen tiedot aukeavat näytöllesi.

Parasta tässä on se, että nämä valinnat ovat nyt luotu. Jatkossa selvität saman asian noin 5 sekunnissa ja tiedät asioiden olevan hallussa. Olen vahvasti sitä mieltä, että SuperOfficen Valintatyökalu on jokaisen myyjän työkalu.

Hyödynnätkö jo SuperOfficen yhdistettyä valintaa?

Petteri Koskinen

Kirjoita kommentti