Suunnitteluohjelma – 2020 Fusion

Mahdollisuus tehdä asiakkaan huoneesta näyttävä fotorealistinen suunnitelma nopeasti tehostaa asiakaspalvelua ja auttaa asiakasta tekemään päätöksen nopeasti.
Suunnitteluohjelma 2020 Fusionin joustava käyttöliittymä, uusin teknologia ja kattavat tuoteluettelot tekevät siitä Euroopan ja Suomen suosituimman CAD ohjelman keittiöiden, kylpyhuoneiden sekä muiden tilojen suunnittelussa. Olemme toimittaneet 2020 Fusionia asiakkaillemme vuodesta 1996 alkaen. Ohjelman monipuoliset toiminnot ja käytettävyys ovat muodostuneet pitkän ja läheisen keittiö- ja kylpyhuonealan ammattilaisten kanssa tehdyn yhteistyön tuloksena. Käyttäjän tukena ovat myös koulutuksemme sekä ammattitaitoinen tukemme. 2020 Fusionilla tekemästäsi suunnitelmasta saat myös samalla tarjouksen Fusion Salesin tai SalesPron avulla sekä näyttävien 3D kuvien lisäksi yksityiskohtaiset mitoitus- ja asennuskuvat. Saman suunnitelman voi myös lähettää suoraan tilaukseksi yhteensopivaan järjestelmään.

Käyttäjäystävällinen suunnitteluohjelma

Tyylikäs 2020 Fusion käyttöliittymä on helppo oppia ja pääset nopeasti hyödyntämään ohjelmiston runsaita ominaisuuksia. Käyttöliittymän muokattava pikatyökalurivi sekä omien tarpeiden mukaisesti muokattavat suunnitteluikkunat ja työkalut tekevät käytöstä miellyttävää. Toiminnot voi tehdä useilla eri tavoilla joka mahdollistaa suunnittelutyön tekemisen itselle luontevimmalla tavalla.
Lisää käyttöliittymästä

2020Fusion_lvg_room_spiral_stair_2020brand_1000x707

 Ylivoimainen renderöinti

Tee asiakkaisiin vaikutus fotorealistisilla 3D-esityksillä. Voit esitellä ja muokata suunnitelmaa reaaliaikaisesti. 2020 Fusion suunnitteluohjelma tukee useita näyttöjä eli voit näyttää asiakkaille halutun näkymän toisessa näytössä ja tehdä suunnitelmaan muutoksia jotka näkyvät heti kaikissa näkymissä. 2020 Fusion 6 tarjoaa entistäkin nopeamman renderöinnin, joka mahdollistaa sujuvan suunnittelun ja esityksen myös asiakkaan läsnäollessa.
Lisää renderöinnistä

2020Fusion_Feature3_Tiling_800x500

Laatoitus- ja pinnoitustyökalut

Suunnitelman viimeistely pinnoitteilla, kuten laatoitukset, lattia, matot ja tapetit, antaa asiakkaalle viimeistellyn vaikutelman. Voit tuoda uusia materiaaleja ja muokata niistä halutun pinnoitteen. Kalustesuunnitelma realistisilla materiaaleilla toteutetussa ympäristössä helpottaa asiakkaan päätöksentekoa. 2020 Fusion suunnitteluohjelma laskee pinnoitettujen alueiden pinta-alat materiaalien tilausta helpottamaan.
Lisää pinnoituksesta

Ota yhteyttä!

Klikkaa kuvaa avataksesi 360° Panoraaman, jossa voit katsella ympäri suunnitelmaa

Interaktiivinen panoraamakuva

 

Fusion laitteistovaatimukset

 • SUORITIN – INTEL i5 (7xxx sarja) tai uudempi *
 • KIINTOLEVY – 500Gt HDD tai 128Gt SSD **
 • KESKUSMUISTI (RAM) – 8Gt tai enemmän
 • NÄYTTÖ – Full HD 1920 x 1080 tai suurempi
 • NÄYTÖNOHJAIN – Erillinen vähintään 2Gt muistilla, vähintään 4Gt muistilla jos resoluution on yli 1920 x 1080, Microsoft DirectX 11 tuella ja uusimmat ajurit asennettuna  ***
  Lataa tästä lisätietoa soveltuvista näytönohjaimista: laitesuositukset (englanniksi)
 • INTERNET – vähintään 2Mt laajakaista
 • VERKKOKORTTI – 100/1000 Mbps
 • MUUTA – vapaa USB portti Fusion suojausavainta varten

Tuetut käyttöjärjestelmät (64-bit)

 • Windows 10 (ei Windows 10 S)
 • Windows Server 2019 Desktop Experiencellä (ei Nano-Server)
 • Windows Server 2016 Desktop Experiencellä (ei Nano-Server)

Muita huomioita

Mikäli laitteisto ei vastaa suosituksia ohjelma ei välttämättä toimi kunnolla.

Ohjelmisto toimitetaan ladattavana tiedostona tai usb-muistitikulla.

Fusionin verkkokäyttö esim. Terminal Server -ympäristö tai yhteinen tietokanta suunnitelmille on mahdollista. Kysy näistä lisää asiakastuestamme.

 

* Huom: 2020 Fusion on optimoitu ja testattu toimimaan suorittimilla joissa on SSE, AVX, AVX2 tai AVX-512 tuki.

** Huom: 2020 Fusion asennus vie normaalisti noin 7 – 8 Gt levytilaa riippuen käytössä olevien luetteloiden määrästä ja tietokannan koosta.

*** Huom: Mikäli näytön resoluutio on suurempi kuin 1920 x 1080 suositellaan näytönohjaimen muistin määräksi 4 Gt. 4 Gt muistia suositellaan myös mikäli käytössäsi on useampia näyttöjä tai useampia suunnitelmia auki yhtäaikaa.